دسته‌بندی نشده

سبزی مخصوص برای مرغ شکم پر چیست ؟

سبزی برای مرغ شکم پر

استفاده از سبزی برای مرغ شکم پر عطر و طعم بینظیری به این غذا داده و شما میتوانید با استفاده از این سبزیجات در مرغ شکم پر، بوی بد مرغ را گرفته و غذای لذیذی را آماده کنید .

سبزی مرغ شکم پر چیست ؟

  • جعفری: 1 دسته
  • سیر:3 یا 4 حبه
  • نعنا: 1/2 دسته
  • پونه: چند برگ برای عطر بهتر

سبزی برای مرغ شکم پر

انواع سبزی برای مرغ شکم پر شمالی

  • سبزی گشنیز
  • سبزی کوتکوتو یا خالواش
  • سبزی چوچاق
  • سبزی نعنا
  • گردوی تازه

سبزی برای مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر با سبزی مخصوص

ابتداسبزی‌ها را شسته و خیلی ریز ساتوری کنید.
سپس پیاز‌ها را رنده کرده و به همراه 1 لیوان آب و سبزی‌ها در روی حرارت بگذارید تا پخته شده و آبش کشیده شود. عطر و طعم خوبی که این سبزی‌ها به مرغ می‌دهند باعث شده تا سبزی‌های مرغ شکم پر جزو فوت فن‌های طبخ آن شود.
در مرحله بعد ابتدا ادویه‌ها را به مرغ اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا طعم دار شود. سپس ظرفی را روی شعله می‌گذاریم و روغن درون آن می‌ریزیم. پس از داغ شدن ظرف مرغ را درون آن سرخ می‌کنیم تا همه طرف مرغ طلایی شود.
سپس سس مرغ را آماده می‌کنیم در ظرفی دیگر 2 قاشق غذاخوری رب را سرخ کرده و نمک، فلفل، آبلیمو و یک لیوان آب را به آن اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا قوام بیاید. حال به سراغ مواد درون شکم مرغ می‌رویم.
سبزی‌ها و پیاز که آبشان خشک سیر و رب آنار را اضافه می‌کنیم و باز هم کمی روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.
سپس کشمش و یا زرشک و گردو را به این مخلوط می‌افضاییم و خوب مخلوط می‌کنیم. مواد درون مرغ شما آماده است.
در این مرحله به سراغ مرغ می‌رویم و شکمش را ابتدا کمی نمک و آبلیمو زده و بعد با موادی که درست کردیم پر می‌کنیم.
برای آنکه مواد از شکم مرغ بیرون نریزد با نخ و سوزن شکم مرغ را می‌دوزیم و آن را درون سسی که از قبل آماده کرده ایم می‌گذاریم.
بعد از 30 یا 40 دقیقه سعی کنید مرغ را برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز طعم سس را به خود بگیرد. سعی کنید 1 ساعت و نیم مرغ را روی شعله کم قرار دهید تا مغذ پخت شود.
مرغ شکم پر شما آماده است می‌توانید آن را با جعفری و خیار شور و گوجه تزئین و میل نمایید.

سبزی مخصوص قورمه سبزی چیست ؟

سبزی دلمه برگ مو چیست و چه خواصی دارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا