دسته‌بندی نشده

تازه نگه داشتن سبزی خوردن

با مجله دلگرم همراه باشید تا به شما بگوییم که چگونه می توان سبزی ها را برای مدت زمان طولانی تازه نگه داشت.

تازه ماندن سبزی خوردن
نکته اول برای تازه ماندن سبزی: مریم گلی، نعناع و پونه را داخل حوله نم دار بپیچید و داخل کیسه پلاستیکی که درب آن محکم بسته شود قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

تازه ماندن سبزی خوردن

نکته دوم برای تازه ماندن سبزی: ریحان را هم مانند بالا در حوله بپیچید با این تفاوت که حوله نباید نم داشته باشد چرا که رطوبت برگهای سبز ریحان را سیاه و شُل می کند.

تازه نگه داشتن سبزی

تازه ماندن سبزی خوردن
نکته سوم برای تازه ماندن سبزی: جعفری و گشنیز را در لیوانی با 1 تا 2 سانتیمتر آب قرار دهید.آن را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و دور آن را با کِش ببندید و در یخچال نگه دارید.

برگردان توسط مجله دلگرم
(اعظم بهادر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا