دسته‌بندی نشده

سالاد بلغاری

Imageمواد لازم :

سيب 3 عدد

گلابي 3 عدد

شكر 0.5 فنجان

براندي 0.5 فنجان

آلبالو 1 فنجان

شراب سفيد 2 فنجان

هندوانه 450 گرم

نارنگي 3 فنجان

طرز تهيه :

سيب و گلابي را بقطعات نازک خرد کرده ، پوست لپه هاي نارنگي را در آورده آنرا با قطعاتي از هندوانه و آلبالوي بي هسته مخلوط کرده رويش شکر بريزيد .

شراب و براندي را با هم مخلوط کرده با ميوه هاي فوق قاطي نموده خيلي ملايم همش بزنيد . سپس مدت سه ساعت در يخچال بگذاريد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا