دسته‌بندی نشده

روش پخت بورک تره فرنگی مرحله به مرحله

دستور پخت بورک تره فرنگی

بورک تره فرنگی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که به روش های ساده ای درست می شود. آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک تره فرنگی را در اینجا ببینید سپس این غذای خوشمزه را همراه با سس سرو کنید.

مواد لازم جهت تهیه بورک تره فرنگی

آرد ۳ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
تره فرنگی به مقدار کافی

نوشته های مشابه

طرز تهیه بورک تره فرنگی در منزل

مرحله اول

برای تهیه بورک تره فرنگی خوشمزه در ابتدای کار تره فرنگی را به صورت ریز خرد کرده و مقداری نمک روی آنها می پاشیم، سپس اجازه می دهیم استراحت کند. در ادامه به سراغ درست کردن خمیر بورک می رویم.

دستور پخت بورک تره فرنگی

مرحله دوم

برای این منظور آرد، آب و نمک را درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و چسبنده حاصل شود. حالا روی کاسه را با یک پارچه می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله سوم

پس از گذشته این زمان خمیر را به ۱۳ گلوله یکسان تقسیم کرده و با دست چرب چانه می گیریم، سپس درون یک ظرف می چینیم. حالا روی چانه ها را با سلفون چرب شده می پوشانیم تا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کنند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان هر گلوله را روی سطح کار با کمک وردنه به صورت نواری دراز باز کرده، سپس مقداری از تره فرنگی قسمت میانی آن می ریزیم. حالا خمیر را رول کرده و به صورت حلزونی جمع می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه یک تابه نچسب روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم کمی گرم شود، سپس بورک ها را درون تابه گذاشته و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. توجه داشته باشید حرارت ملایم باشد تا مغز پخت شوند.

روش پخت بورک

مرحله ششم

زمانی که دو طرف بورک ها کاملا سرخ شد، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز آنها فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه خمیر به آن نچسبیده بود بورک ها پخته، سپس از تابه خارج می کنیم. نوش جان.

منبع : پانا مگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا