روش طبخ خورش کرفس با پنیر کبابی مرحله به مرحله
روش تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
شاید اولین باری که خورش کرفس درست شد، کسی توقع نداشت با ترکیب نعنا و کرفس و گوشت، همچنین خورش لذیذی را بچشد.
اکثر خورشهای ایرانی با مرغ یا گوشت تهیه میشوند و خیلی از افراد ممکن است به خاطر رژیم خاصی که دارند، قید درست کردن غذاهای گوشتی را بزنند.
پنیر کبابی با بافت نسبتا سفت و طعم فوق العادش بعد از گریل شدن به خاطر داشتن مقدار قابل توجهی پروتئین و کلسیم بهترین جایگزین گوشت در تمام خورشها و غذاهایی که با گوشت درست میشوند، است. با طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی همراه ما باشید.
آموزش طبخ خورش کرفس مجلسی با پنیر کبابی
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی :
- کرفس250 گرم
- جعفری تازه50 گرم
- نعنا تازه40 گرم
- پیاز150 گرم
- پنیر کبابی 200 گرم
- استاک سبزیجاتیک لیتر
- آبغوره50 گرم
- زردچوبه یکچهارم قاشق چایخوری
- جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
- هل یکچهارم قاشق چایخوری
- تخم گشنیزیکچهارم قاشق چایخوری
- زیره سیاه یکچهارم قاشق چایخوری
- دارچین یکچهارم قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
مرحله اول
برای شروع شاخههای کرفس را که از قبل شستید و خشک شدند، در اندازه متوسط خرد کنید. نه خیلی ریز و نه خیلی درشت!
مرحله دوم
مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مرحله سوم
جعفری تازه را بعد از شستشو و خشک شدن، به صورت نسبتا ریز خرد کرده و داخل روغن تفت دهید.
مرحله چهارم
بعد از کمی تفت دادن جعفری، نعنا تازه که آن هم به صورت ریز خرد کردید را به جعفری اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از دو تا سه دقیقه حرارت را خاموش کنید.
مرحله پنجم
داخل یک تابه دیگر مقدار کمی روغن بریزید و کرفسها را چند دقیقه با روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله ششم
پیاز را که از قبل به صورت نگینی خرد کردید، با روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شوند.
مرحله هفتم
بعد از این که پیاز طلاییرنگ شد، نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید، سپس کرفس را هم اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
مرحله هشتم
حالا نوبت اضافه کردن ادویهها است. زردچوبه، جوز هندی، هل، تخم گشنیز، زیره سیاه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله نهم
استاک سبزیجات را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا مواد بپزند.
مرحله دهم
در این فاصله سراغ گریل کردن پنیر کبابیها بروید. پنیر کبابی را خرد کنید و روی صفحه گریل بچینید و بعد از چند دقیقه برگردانید تا سمت دیگر آن هم گریل شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.
مرحله یازدهم
همزمان با اضافه کردن پنیر کبابی، آبغوره را اضافه کنید و دوباره در قابلمه را ببندید تا خورش جا بیفتد.
مرحله دوازدهم
بعد از حدود یک ساعت خورش آماده است. در این فاصله برنج را دم بگذارید و در کنار خورش سرو کنید. نوش جان!
طرز تهیه خورش کرفس ساده
مواد لازم :
- گوشت خورشتی 400 گرم
- ساقه کرفس خرد شده 1 عددبزرگ
- پیاز نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ
- نعناع و جعفری 400 گرم
- آبغوره نصف لیوان
- زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
- نمک ، فلفل قرمز به میزان دلخواه آب 2 لیتر
طرز تهیه کامل خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده
برای درست کردن خورشت کرفس ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و منتظر میمانیم تا گرم شود .سپس پیاز های نگینی خرد شده را در آن میریزیم و تفت میدهیم تا پیازها نرم شوند .
و بعد گوشت را داخل آن میریزیم تا گوشت و پیاز کنار هم مزه دار شوند. وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد داخل آن زرد چوبه میزنیم تا عطر و طعم گوشت را چند برابر کند و کمی آن را تفت میدهیم .
بعد از این مراحل سبزی خورشت را که شامل نعناع و جعفری است اضافه میکنیم و به همراه گوشت و پیاز سرخ میکنیم .
تا رنگ سبزی به سیاهی برود ولی نسوزد. در انتهای تفت سبزی ها کرفس خرد شده را اضافه کنید و یک تفت کوچک به آن بدهید .
ولی اگر گوشت شما دیرپز بود حتما کرفس را جداگانه در ظرف دیگری تفت دهید تا هنگام پختن زیاد گوشت کرفس ها لح نشوند و حالت اولیه خود را از دست ندهند.
راز خوشمزگی خورش کرفس
بعد از تفت کرفس ها به خورشت حدود 2 لیتر آب اضافه میکنیم .تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند. در 20 دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد.
دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود.
در مورد سبزی خورشت هم میتوانید از تره ،به جای نعناع استفاده کنید چون این ترکیب سبزی هم باعث خوشمزگی خورشت کرفس میشوند. ادویه اصلی این غذا زرد چوبه است و هرگز نباید حذف شود.
خورشت کرفس را در وعده شام یا نهار با برنج سفید و ماست میل کنید .
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)
بهترین روش پخت خورشت فاصولیه خوشمزه و خوش خوراک
خورش چغرتمه | طرز تهیه خورش محبوب گیلانی ها