دسته‌بندی نشده

روش تهیه کتلت ماکودا (کتلت مراکشی)

ماکودا، کتلت مراکشی تند و خوشمزه

ماکودا ظاهری شبیه به کیک سیب زمینی دارد و از غذاهای خیابانی مراکش محسوب می شود.

فوت و فن درست کردن یک کتلت خوشمزه

۱- برای اینکه کتلت بدبو نشود حتما آب سیب زمینی خام را بگیرید.
۲- اگر می خواهید از سیب زمینی پخته استفاده کنید حتما باید آن را رنده کنید. اما اگر سیب زمینی های شما خام هستند آن ها را با چرخ گوشت چرخ کرده و آبشان را بگیرید.
۳- کتلت مراکشی گوشت ندارد. اما اگر می خواهید به دستور پخت گوشت اضافه کنید حتما از آرد نخودچی استفاده کنید.
۴- از آرد سوخاری و گندم استفاده نکنید چون باعث خمیر شدن کتلت می شوند.
۵- خوب است که بدانید کتلتی که با سیب زمینی خام پخته می شود روغن کمتری مصرف می کند و سالم تر است.
۶- برای سرخ کردن کتلت با سیب زمینی پخته به روغن بیشتری احتیاج دارید بنابراین حتما پس از سرخ شدن کتلت ها آن ها را روی کاغذ روغن گیر یا دستمال قرار داده تا چربی مازاد آن ها گرفته شود.

ماکودا، کتلت مراکشی تند و خوشمزه

طرز تهیه ماکودا کتلت مراکشی ساده و خوشمزه

۷- از ترخون و مرزه به عنوان چاشنی کتلت استفاده کنید. کتلت شما را خوش عطر و لذیذ می کنند.
۸- اگر می خواهید نهایت لذت را از خوردن کتلت ببرید حتما همراه با آن نان بولکی، پیاز و جعفری، سس گوجه تند و خیارشور نوش جان کنید.
۹- استفاده از گوشت بدون چربی باعث خشک شدن کتلت ها می شود. بهتر است از گوشت نیم چرب استفاده کنید.
۱۰- زیره طعم متفاوتی به کتلت شما می دهد. استفاده از زیره آسیاب شده در کتلت طبع سرد گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.

طرز تهیه ماکودا کتلت مراکشی ساده و خوشمزه

از انواع دیگر کتلت می توان به : کتلت بادمجان ، کتلت مرغ ، کتلت لوبیا سفید و کتلت برنج با سویا اشاره کرد.

مواد لازم :

سیب زمینی : ۳ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
سیر (ریز خرده شده): ۲ حبه
زیره (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
برگ گشنیز (خرد شده): یک مشت
آرد : حدود یک پیمانه
روغن: برای سرخ کردن

حتماً بخوانید:

مراحل پخت :

گام 1 سیب زمینی ها را در آب بپزید تا نرم شوند.
گام 2 سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید.
گام 3 تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
گام 4 گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلطانید.

پوستر ماکودا کتلت مراکشی

گام 5 روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی
شوند.
گام 6 کتلت ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا