دستهبندی نشده
طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری
غذای محلی آب ترشی
در سفر به چهارمحال و بختیاری بعد از دیدار از مکانها، طبیعت و آثار تاریخی باشکوه استان طعم بینظیر غذاهای محلی را از دست ندهید. با دلگرم همراه شوید.
آب ترشی : طعم بینظیر غذاهای محلی چهارمحال و بختیاری
مواد لازم برای تهیه آب ترشی
- پیاز ۱ عدد
- ترشی انار دنگ ۲۵۰ گرم
- روغن به مقدار لازم
- آرد ۱۰۰ گرم
- قارچ ۲۰۰ گرم
- آلوچه، الو و برگ زردآلو ۱۰۰ گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه آب ترشی
- ابتداد پیازها را تفت دهید و روغن را به آن اضافه کنید، بعد آرد را به آن اضافه کنید.
- ارد که سرخ شد، آب به آن اضافه کنید کمی که جوش امد. قارچ را به آن اضافه کرده و بعد تره ها را سرخ کنید و داخل غذا بریزید.
- سپس تفتاله ها را به آن اضافه کنید و بعد ترشی را جدا گانه آب پز کنید و فقط آب آن را داخل غذا بریزید.
- سپس نمک و ادویه و فلفل به آن اضافه کنید. معمولا بعداز آماده شدن با تلیت (تکه های نان خشک) میل می شود.
لذت آشپزی با دلگرم :
۵ غذای محلی اصفهان ,خوشمزه و دلچسب در روزهای سرد زمستان
طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی