دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری

غذای محلی آب ترشی

در سفر به چهارمحال و بختیاری بعد از دیدار از مکان‌ها، طبیعت و آثار تاریخی باشکوه استان طعم بی‌نظیر غذاهای محلی را از دست ندهید. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری

آب ترشی : طعم بی‌نظیر غذاهای محلی چهارمحال و بختیاری

مواد لازم برای تهیه آب ترشی

  • پیاز ۱ عدد
  • ترشی انار دنگ ۲۵۰ گرم
  • روغن به مقدار لازم
  • آرد ۱۰۰ گرم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • آلوچه، الو و برگ زردآلو ۱۰۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آب ترشی

  1. ابتداد پیازها را تفت دهید و روغن را به آن اضافه کنید، بعد آرد را به آن اضافه کنید.
  2. ارد که سرخ شد، آب به آن اضافه کنید کمی که جوش امد. قارچ را به آن اضافه کرده و بعد تره ها را سرخ کنید و داخل غذا بریزید.
  3. سپس تفتاله ها را به آن اضافه کنید و بعد ترشی را جدا گانه آب پز کنید و فقط آب آن را داخل غذا بریزید.
  4. سپس نمک و ادویه و فلفل به آن اضافه کنید. معمولا بعداز آماده شدن با تلیت (تکه های نان خشک) میل می شود.

لذت آشپزی با دلگرم :

۵ غذای محلی اصفهان ,خوشمزه و دلچسب در روزهای سرد زمستان

طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا