روش تهیه قليه كدو حلوايی و عدس
روش تهیه قليه كدو حلوايی و عدس ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
روش تهیه قليه كدو حلوايی و عدس
(يك غذاي گياهي)براي دوستان گياهخوار كه غذاي متفاوت خواسته بودند…وكمتر کسی با این غذای ایرانی که بسیار سریع و آسان هم درست میشود آشناست.
قلیه کدو غذایی سرشار از پروتئین و کاملا مناسب فصول سرد سال واوايل بهاراست.من دركنارش عدسي وآب هويج هم سرو كردم . اگر از طرفداران كدو حلوايي وطعم جالبش هستيد حتماً از اين غذا هم خوشتون مياد.
مواد لازم:
کدو حلوایی2 کیلو
عدس250 گرم
پیاز سرخشده4 قاشق غذاخوری
كره يا روغن مايع بمقدارلازم
دارچین (درصورت تمايل)بميزان لازم
شيره انگوريا شكر(در صورت تمايل)بميزان لازم
نمک و فلفل وزردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه:
عدس را که از قبل به مدت چند ساعت خیس کردهایم همراه با پیاز داغ، نمک و فلفل وزردچوبه تفت داده و کمی آب روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب بپزد. در این مرحله عدس هنوز کمی آب دارد. كدورا بعداز شستن كاملاً پوست گرفته دركره سرخ كنيد وبه عدس بيا فزاييد
اين غذا كاملاً بايد آبش كشيده بشه ومثل ماست سفت باشداگر كدو شما شيرين است وطعمش را ميپسنديد
،قلیه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پیازداغ تزئین كنيد وگرنه ميتوانيد اواخر پخت از چند قاشق شكر يا شيره انگور براي طعم شيرين تر استفاده كنيد وكمي هم دارچين بزنيد،حتماً كم كم اضافه كنيد تا با طبع شما جور باشد.بعنوان پيش غذا يا شامي سبك با نان مناسب است.