دسته‌بندی نشده

روش تهیه ساندویچ مغز گوسفند به روش خانگی

طرز تهیه ساندویچ مغز

طبق نظر پزشکان این قسمت از کله پاچه بقدری چرب است که توصیه می شود سالی یک بار خورده شود. مزاج مغز آن طور که گفته شده است سرد و تر است. بنابراین مصرف آن به کسانی که دارای مزاج سرد هستند توصیه نمی شود. برای تقویت قوه جنسی و طراوت چهره خوب است. هضم آن مشکل بوده و زیاده‌روی در آن برای معده مضر است و اشتها را از بین می‌‌برد.

خون نسبتا لزج و چربی بر اثر هضم آن در بدن ایجاد می‌‌شود. برای بهبود هضم آن مخصوصا در سرد مزاجان باید از ادویه‌جات گرم مثل خردل یا دارچین همراه با کمی سرکه یا آبلیمو استفاده کرد چیزی که امروزه هم تا حدودی انجام می‌‌شود و پس از آن می‌‌توان کمی عسل یا حلوای عسلی میل کرد.

اگر کباب شود هضم آن نسبت به نوع پخته سخت‌تر خواهد شد ولی در عوض عوارض آن برای معده کمتر می‌‌شود. مغز گوسفند به اندازه ۸ تخم مرغ دارای کلسترول است و همان طور که در بالا گفته شد بهتر است پس از خوردن آن از ادویه جات گرم و یا آبلیمو و نارنج برای هضم آن استفاده کرد. ساندویچ فروشی تقریبا از زمان حاکمیت ناصرالدین شاه و پس از سفرهای او به فرنگ باز شد.

طرز تهیه ساندویچ مغز

طرز تهیه ساندویچ مغز گوسفند پر از خاصیت

او در یکی از سفرهای خود به فرنگ که با ترن او را به آلمان می برده اند در حین سفر انتظار یک غذا با پلو را داشته است که مهمانداران یک بسته که عبارت از نان دراز لوله‌اى که وسط آن گوشت سرد قرار داشته به او تقدیم کرده اند و یک بطرى شربت هم براى رفع تشنگى کنار آن بسته کوچک نان و گوشت به او داده‌اند و شاه از این غذای مختصر و محقر بسیار تعجب کرده است و به این صورت کم کم بازار آمدن انواع ساندویچ به ایران باز شد.

داستان ورود ساندویچ به ایران بسیار طولانی ست که در آینده توضیح داده خواهد شد. از انواع دیگر ساندویچ می توان به : سوسیس بندری ، ساندویچ هات داگ با پنیر ، ساندویچ مرغ و ساندویچ رست بیف اشاره کرد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
کره 100 گرم
خیار شور 5 عدد
مغز گوسفند 3 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
به مقدار لازم به مقدار لازم

مراحل تهیه ساندویچ مغز :

گام 1 ابتدا مغز را چند دقیقه درون آب سرد قرار دهید تا براحتی بتوانید رگ های آن را جدا نمایید (به قطعات بزرگ برش دهید).
گام 2 سپس آن را بشویید و همراه با پیاز خرد شده، جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بگذارید تا کاملا پخته شود.

حتماً بخوانید:

چه کسی ساندویچ را اختراع کرد؟

چه کسی ساندویچ را اختراع کرد؟

ساندویچ یک نوع غذای خوشمزه ست که کمتر کسی پیدا می شود به خوردن آن علاقه نداشته باشد. با ما در مجله دلگرم همراه شوید تا در مورد تاریخچه ساندویچ بیشتر…

گام 3 سپس آن را از آب جدا نموده درون آبکش قرار دهید تا آب آن به خوبی کشیده شود.
گام 4 در مرحله بعد طرز تهیه ساندویچ مغز, باید مغز را به قطعات دلخواه برش دهید ( یا می توانید له نمایید) و با کره بر روی حرارت کمی تفت دهید.

مراحل تهیه ساندویچ مغز

گام 5 در آخر آب لیمو ترش را به آن اضافه نمایید و سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید.
گام 6 نمک و فلفل آن را اندازه نمایید و درون نان باگت یا هر نوع نان ساده به صورت ساندویچی همراه با خیار شور، گوجه فرنگی، سبزیجات دلخواه و سس خردل یا سس دلخواه خود میل نمایید.

منبع : غذالند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا