دلمه کدو
مواد لازم:
کدوی کوچک؛۵۰۰ گرم
برنج نیم پز؛ نصف پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده؛ ۲عدد
پیاز رنده شده؛ ۱عدد
جعفری خرد شده؛ نصف پیمانه
پودر زیره؛ ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو؛ ۲/۱ لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه؛ ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای چاشنی:
آب ولرم؛ ۳ لیوان
رب گوجه فرنگی؛ ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع؛ ۲ قاشق غذاخوری
نمک؛ ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو؛ ۲ قاشق غذاخوری
روش پخت:
۱) کدوها را تمیز بشویید. سپس سر آنها را جدا کرده و آرام با نوک چاقو داخلشان را خالی کنید.
۲) برنج نیم پز را با گوجه فرنگی ریز شده، پیاز، جعفری، ادویه و آبلیمو مخلوط کرده و از مخلوط آماده شــده به اندازه کافی درون کدوها بریزید و سر کدوها را آرام بگذارید و آنها را در قابلمه بچینید.
۳) مواد چاشنی را با هم مخلوط کنید و کمکم از کنار قابلمه به دلمهها اضافه کنید و همین که به درجه جوش رسید، حرارت آن را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم ساعت بپزد.
دقت کنید در آخر سس آن کمی غلیظ باشد و کدوها پخته باشد.
در غیر این صورت کمی آب به آن اضافه کنید تا زمانی که کدو ها خوب پخته شوند.