دسته‌بندی نشده

دلار : طرز تهیه دلار غذای خوشمزه ی لاهیجان

طرز تهیه دلار یا دلال خوشمزه شمالی

امروزه متاسفانه رستورانها برای راحتی کار ، همه ی سبزیهای دلار رو حذف میکنن و مخصوصا توی کباب ترش و کال کباب و زیتون پرورده از چوچاق استفاده میکنن ، برای همین این غذاها همیشه خونگیش خیلی خیلی با رستورانیش فرق میکنه و خونگیش خوشمزه تره . با این آموزش در دلگرم همراه ما باشید.

دلار : طرز تهیه دلار غذای خوشمزه ی لاهیجان

دلار محلی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه دلار

  • سبزى: گشنیز, نعناع, خنش(خلواش) و شوشاق 1.5 کیلو
  • نمک به مقدارى که کمى شور شود

طرز تهیه دلار خوشمزه لاهیجان

  1. اگر سبزى هاى خنش و شوشاق که سبزى هاى مخصوص شمال هستند در دسترس نباشد مى توان فقط ازگشنیز و نعناع استفاده کرد.
  2. سبزى ها را با دقت طورى تمیز مى کنیم که دم ضخیم سبزى جدا شود, پرهاى سبزى را مىشوئیم و در آبکش مى گذاریم تا آبش برود.
  3. آنگاه سبزى را لاى یک پارچه تمیز مى گذاریم و رطوبتش را کاملا مىگیریم.
  4. سپس مقدار متناسبى نمک روى سبزى مى ریزیم و آن را مى سائیم, مى توان در چرخ گوشت یا آسیاب برقى هم این کار را کرد.
  5. دلار باید کمى شور باشد تا بجاى نمک استفاده شود.
  6. بعد آن را در شیشه دردار مى ریزیم و همچنین مى توان براى مدتى در یخچال نگهدارى نمود.

لذت آشپزی با دلگرم :

آموزش طرز تهیه خورش مالاوابیج غذای بی نظیر شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران

آموزش روش پخت خورش باقالا ( باقالا قاتق) غذای سنتی شمالی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا