دسته‌بندی نشده

دستور پخت شامی بلغور با ارزش غذایی بالا

شامی بلغور _ طرز تهیه شامی بلغور

این بار به جای درست کردن شامی های همیشگی، شامی بلغور درست کنید. پس با دلگرم همراه شوید.

شامی بلغور را چگونه درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه شامی بلغور

  • بلغور جو یا گندم یا مخلوط 250 گرم
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • موسیر خرد شده 1 تا 2 قاشق غذا خوری
  • جعفری ریز شده 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر سفید صبحانه رنده شده 100 گرم
  • تخم مرغ 3عدد
  • آب مرغ 1 لیوان
  • روغن مایع به میزان کافی
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ی شامی بلغور

  1. *. بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم. پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم.
  2. *. با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود.
  3. *. سپس می گذاریم بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم.
  4. *. به بلغور می افزاییم. سپس پنیر رنده شده را هم می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم.
  5. *. با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. از مواد کم کم بر می داریم و داخل روغن سرخ می کنیم.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه شامی لپه (شامی پوک) با طعم خوشمزه و بسیار عالی

دستور پخت شامی گوشت کوبیده خوشمزه و دلچسب

شامی لوبیا؛پخت آسان و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا