دسته‌بندی نشده

دستور پخت سیب زمینی رشته ای یا نودل سیب زمینی

طرز تهیه سیب زمینی رشته ای حرفه ای سوزنی

سیب زمینی رشته ای یکی از روش های سرخ کردن سیب زمینی است که دقت و ظرافت بیشتری را می طلبد. نودل سیب زمینی یا رشته ای معمولا به عنوان پیش غذا یا در کنار غذاهایی مانند بیف استروگانف سرو می شود. با توجه به اینکه این نوع سیب زمینی از ظرافت و زیبایی خاصی برخوردار است، می تواند انواع غذاها را زیباتر کند، بنابراین می توانید با غذاهای مختلف رشته درست کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیب زمینی متوسط 5 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
آرد سفید 1/4 فنجان
پودر سوخاری 1/4 فنجان
روغن مایع 1/4 فنجان

سیب زمینی رشته ای

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت رشته ای خرد کنید.
سیب زمینی های رشته ای را در یک کاسه بزرگ با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
آرد سفید و پودر سوخاری را در دو کاسه جداگانه بریزید.
سیب زمینی های رشته ای را ابتدا در آرد سفید بغلتانید، سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
سیب زمینی های رشته ای را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی قهوه ای شوند.
سیب زمینی های رشته ای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
سیب زمینی های رشته ای ترد را سرو کنید.

طرز تهیه سیب زمینی رشته ای حرفه ای سوزنی

نکات لازم جهت تهیه سیب زمینی رشته ای

برای اینکه سیب زمینی رشته ای شما ترد شود، باید آن را به خوبی خشک کنید.
اگر سیب زمینی رشته ای شما به هم چسبیدند، می‌توانید آنها را به صورت تک تک در آرد سفید و پودر سوخاری بغلتانید.
برای اینکه سیب زمینی رشته ای شما طعم بیشتری داشته باشد، می‌توانید به آرد سفید و پودر سوخاری مقداری ادویه دلخواه مانند پودر سیر، پودر پیاز، یا پودر آویشن اضافه کنید.

روش دیگر
برای تهیه سیب زمینی رشته ای ترد، می‌توانید از دستگاه رشته کن استفاده کنید. برای این کار، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید. سپس، حلقه های سیب زمینی را در دستگاه رشته کن بریزید تا به صورت رشته ای درآیند. رشته های سیب زمینی را به صورت تک تک در آرد سفید و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی قهوه ای شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا