دستهبندی نشده
دستور تهیه ی کیک شنی کیکی خوشمزه و خوشگل
کیک شنی، یک کیک خوشمزه و زیبا
کیک شنی یک کیک فوق العاده خوشمزه و سبکی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح می دهیم، کیک شنی نام دارد. دلیل این نام گذاری روکش شیرعسلی و پودر نارگیل است که مثل شن روی سطح کیک پخش می شود.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای کیک شنی
- آرد 2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
- شکر 1 پیمانه
- شیر داغ 1 پیمانه
- روغن 1 پیمانه
- تخم مرغ 4 عدد
- وانیل ½ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
- پودر هل 1 قاشق مرباخوری
- شیر عسلی 200 گرم
- پودر نارگیل بو داده ½ پیمانه
طرز تهیه ی کیک شنی خانگی
- کیک فوقالعاده خوشمزه و سبکی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح میدهیم، کیک شنی نام دارد.
- ابتدا تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید و به مدت شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید.
- وانیل و هل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کنید و دو دقیقه هم بزنید.
- حال، شیر داغ را بریزید و دو دقیقه دیگر هم بزنید (همچنان با دور تند).
- بعد آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا هیچ گلولهای در مخلوط باقی نماند و کاملاً یکنواخت شود.
- فر را از قبل (حدود ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن مایه) با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
- کف یک قالب مستطیلی یا ظرف پیرکس به ابعاد 23×35 (یا 20 ×39) را با چند قطره روغن یا کره آب شده چرب کنید و کاغذ روغنی بکشید. مایه کیک را در ظرف بریزید و آن را در فر قرار دهید.
- بعد از مدت 35 تا 40 دقیقه کیک را با یک سیخ چوبی یا خلال دندان تست کنید.
- اگر مواد به سیخ نچسبید کیک شما آماده است. آن را از فر خارج کنید. شیر عسلی را روی کیک بریزید و با یک قاشق به طور یکنواخت روی سطح آن پخش کنید.
- در آخر، پودر نارگیل بوداده را روی کیک بپاشید. کیک شنی آماده است.
- قبل از برش زدن، صبر کنید تا کیک کاملاً خنک شود.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی