دسته‌بندی نشده

دستور تهیه ی سالاد پلومن سالاد شیک و رژیمی

طرز تهیه سالاد رژیمی و باکلاس پلومن

چه چیز بهتر از یک سالاد خوشمزه ی شکم پر کن و سبک که بتواند ما را در کم کردن وزن یاری کند؟برای آشنایی با طرز تهیه ی این سالاد با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

مواد لازم برای تهیه سالاد پلومن

  • پیاز قرمز ۱عدد
  • شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۴ حبه
  • سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • سس خردل ۱ قاشق چای خوری
  • عسل ۱ قاشق چای خوری
  • سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • شاهی ۱۰۰ گرم
  • کاهو ۱ عدد
  • سیب ۱ عدد
  • کرفس ۳ شاخه
  • تربچه ۸ عدد
  • کالباس ۸ ورقه
  • پنیر چدار ۱۰۰ گرم
  • پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم

دستور تهیه ی سالاد پلومن سالاد شیک و رژیمی

طرز تهیه ی سالاد پلو من

  1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید.
  2. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.
  3. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید.
  4. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
  5. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
  6. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
  7. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن

1. پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.

2. برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.

3. وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.

4. کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.

5. کالباس را خرد کنید.

6. پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا