دسته‌بندی نشده

دستور تهیه مربا نعنا خوشمزه و پر خاصیت

طرز تهیه مربای نعنا ساده و خوشمزه

اگر به دنبال تنوع و امتحان کردن طعم های جدید هستید، مربای نعنا گزینه بسیار خوشمزه و مناسبی برای شما محسوب می شود. برای خوشرنگ تر شدن مربا نعنا میتوانید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید. برای این که مربا و شربت نعنا با کیفیتی داشته باشید از نعنا تازه و غیر پلاسیده استفاده کنید. نعناهای پلاسیده و سیاه رنگ را دور بریزید.

مربای نعناع با آب لیمو

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نعنا 500 گرم
آب 1 لیتر
شکر 2 لیوان دسته دار فرانسوی
آب لیموترش نصف لیوان
رنگ خوراکی سبز 4 قطره

نحوه تهیه :

نعنا را بشویید و برگ کنید ، برگ های پلاسیده و سیاه رنگ را جدا کنید.
برگهای نعنا را داخل قابلمه بریزید و 1 لیتر آب به آن اضافه کنیدو در قابلمه را ببندید و به مدت 45 دقیقه روی حرارت بجوشانید.
در قابلمه را بردارید و صبر کنید خنک شود سپس با در بسته به مدت یک شب در یخچال بگذارید استراحت کند و روز بعد صاف کنید.
برگهای نعنا را به هیچ عنوان فشار ندهید چون ممکن است مربایتان تلخ شود.
شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید سپس حرارت را در حالت متوسط بگذارید و به مدت 40 دقیقه بجوشانید.

طرز تهیه مربای نعناع

نزدیک به غلظت رسیدن روی سطح مربا کف سیاه و تیره ای جمع می شود که میتوانید جدا کنید تا مربا کاملا شفاف شود.
در مراحل آخر باید حرارت را کم کنید که مربا به دیواره های ظرف نسوزد.

10 دقیقه آخر آب لیمو ترش را به مربا اضافه کنید. اواخر به قوام رسیدن با این که حرارت را ملایم کرده اید ولی مربا مدام کف می کند و بالا می آید و اگر مدام هم نزنید ، سر ریز می شود.
در آخر برای خوشرنگ شدن مربا ، رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنید.

حتماً بخوانید:

خواص نعنا و روش استفاده از آن

خواص نعنا و روش استفاده از آن

خواص نعنا و روش استفاده از آن نعنا یا نعناع گیاهی است از تیره دو لپه ای های پیوسته گلبرگ كه سردسته تیره نعناعیان می باشد و جز سبزی های خوراكی است.…

دستور تهیه شربت نعنا با لیمو ترش

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
برگ نعناع ( همراه با ساقه های نرمش ) 250 گرم
شکر یک لیوان
لیمو ترش دو عدد
آب نیم لیتر

نحوه تهیه :

نعناع را خرد کنید. لیموها را به همراه پوست خرد کنید و دانه هایش را دور بریزید و با آب نعناع به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
سپس شعله را خاموش کنید و یک شب استراحت دهید.
در ظرف را باز بگذارید که رنگ نعنا تغییر نکند. مواد را از صافی عبور دهید و عصاره صاف شده را با شکر و آب مخلوط کرده روی حرارت ملایم بپزید تا به غلظت دلخواهتان برسد.

منبع : ایلنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا