دسته‌بندی نشده

خوراک فيله گوساله

Imageمواد لازم :

گوشت مغز ران گوساله 500 گرم
سس چيني 3 قاشق مرباخوري
سير 1 عدد
زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 2 قاشق مرباخوري
قارچ كنسرو شده 2 قاشق مرباخوري
آب 50 گرم
آب ليموترش 0.25 فنجان
شكر 3 قاشق مرباخوري
روغن 3 قاشق مرباخوري
پياز 1 عدد
هندوانه 1 عدد
فلفل سبز دلمه اي 1 عدد
فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد
سركه 1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

گوشت را بصورت رشته هاي باريکي خرد کنيد و در کاسه اي با چاشني سرکه ، سير ، زنجبيل و آرد ذرت مخلوط نموده و بمدت 30 دقيقه کنار بگذاريد. آرد ذرت اضافي را با سس سويا ، سس قارچ ، آب ، آبليمو و شکر مخلوط کنيد .

1 قاشق غذا خوري روغن را در ماهيتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشني را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنيد . باقي روغن را در ماهيتابه گرم کرده و پياز و هويج را افزوده و بمدت چند دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. فلفلها را بيافزاييد و بمدت 2 دقيقه ديگر بهم بزنيد سپس گوشتها را به آن اضافه کنيد .

مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهيتابه افزوده و بهم بزنيد تا مايع جوشيده و غليظ شود.

همچنين فراموش نکنيد که قبل از هر کاري : با قارچ پخته شده در سس سويا و نمک ، سس قارچ درست کنيد که با افزودن نشاسته غليظ مي شود . همچنين با مخلوط سرکه ، ادويه و شکر مي توانيد چاشني سرکه درست کنيد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا