دسته‌بندی نشده

خاصیت تمبر هندي و مضرات تمر هندی

خاصیت تمبر هندي و مضرات تمر هندی

خاصیت تمبر هندي و مضرات تمر هندی

تمبر هندي كه از Tamaria Hindi مشتق شده و به معناي ميوه هندي مي باشد . تمبر هندي درختي است بلند كه منشا آن از هند و آفريقاي شمالي بوده است ولي امروزه در بيشتر مناطق گرمسير دنيا پرورش مي يابد .

خاصیت تمبر هندي و مضرات تمر هندی

نوشته های مشابه

برگهاي آن متناوب و مركب شامل 10 تا 20 جفت برگچه فشرده و نزديك بهم است . گلهاي آن به رنگ زرد مايل به قرمز و به شكل خوشه در انتهاي ساقه ظاهر مي شود

ميوه آن شبيه باقلا به شكل غلاف و نيام و با كمي خميدگي است . اين غلاف به طول 10 سانتيمتر مي باشد كه در آن بين 3 تا 10 دانه قرار درد .

میوه این درخت منبع غنی ویتامین‌های BC، فیبر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.

*برای درمان‌تر ک‌های استخوان (مویه) به کار می‌رود، عصاره مخلوط تمرهندی با روغن کنجد را روی قسمت آسیب دیده بمالید.

*آنتی اکسیدان، ویتامین C و E و فلاوانوئید موجود در آن نقش ماده طبیعی ضدسرطانی را ایفا می‌کند.

*تقویت کننده سیستم گوارش است.

*ویتامین C آن بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C) را درمان می‌کند. برای درمان سریع عصاره غلیظ شده آن را با کمی نمک، فلفل سیاه و یک شیرین کننده میل کنید.

*برای تسکین درد و ورم ناشی از پیچ خوردگی، مخلوطی از آب، نمک و عصاره غلیظ شده تمرهندی را روی قسمت آسیب دیده بمالید.

خاصیت تمبر هندي و مضرات تمر هندی

غرغره کردن با آب حاوی عصاره جوشیده شده تمرهندی گلودرد را تسکین می‌دهد.

*با کمبود آهن مقابله می‌کند.

*نیاسین نوعی ویتامین B موجود در تمرهندی، در کاهش کلسترول مضر و افزایش کلسترول مفید موثر است.

گردآوري توسط : مجله دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا