دسته‌بندی نشده

جوجه کباب

راهکار اول

Imageمواد لازم :

جوجه مرغ 1 عدد

روغن 100 گرم

آب ليموترش قدري

زعفران قدري

نمك قدري

پياز 1 عدد

طرز تهيه :

جوجه را پاک کرده چهار قسمتش کرده قدري پياز رنده شده رويش بريزيد و به سيخ بکشيد روي ذغال کبابش کنيد و در حين کباب کردن پيوسته با قاشق روغن داغ شده و آبکي به آن بماليد و روغ آتش بچرخانيد ، همينکه کباب شد ، آن را از سيخ بيرون آورده قدري نمک بپاشيد آبليمو و زعفران به آن زده و لاي نان گذارده سر سفره بياوريد

راهکار نوع دوم

Imageمواد لازم :

جوجه مرغ 750 گرم

آب ليموترش 2.5 فنجان

زعفران قدري

پاپريكا قدري

روغن زيتون 0.5 فنجان

جعفري شاخه اي قدري

فلفل قدري

نمك قدري

طرز تهيه :

بهترين وزن براي انتخاب جوجه کبابي از 750 گرم تا يک کيلو گرم است و اين مقدار کباب براي استفاده دو نفر معمولا کافي است . جوجه را تميز مي کنيم و بعد از سوزانيدن پرهاي ريزش ، آن را ميشوئيم و خوب خشک ميکنيم و آنرا بطريق ذيل قطعه قطعه مي نمائيم ، بالهاي جوجه را بطوريکه کمي از گوشت سينه بآن بماند از سينه جدا ميکنيم و سينه را نيز از طرف استخوان جدا مي نمائيم ( ميتوانيم سينه را با استخوان از وسط دو نيم کنيم )

بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهيچه را هم از ران جدا مي نمائيم ، سپس بنسبت هر يک جوجه 2 قاشق روغن زيتون ، 2 قاشق سوپخوري آبليمو و کمي نمک و فلفل و زعفران حل شده يا پاپريکا را مخلوط مي نمائيم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در اين سس مي خوابانيم

بعد قطعات جوجه را بسيخ مي کشيم ، بطوريکه رانها و ماهيچه با يک سيخ و بال ها و گردن به سيخ ديگر و سينه ها بخ سيخ سوم باشند ، اول سيخهاي ران و بال را روي آتش يکنواخت مي گذاريم و کمي آتش را باد ميزنيم و سيخها را پشت و رو مي کنيم ، سپس از سس روغن زيتون و آب ليمو به آنها مي دهيم و کمي که برشته شد

سيخهاي سينه را روي آتش قرار مي دهيم ( چون گوشت سينه لطيف تر است کمي ديرتر روي آتش گذاشته شود ) وقتي قطعات جوجه طلائي و برشته شد ( و در طول مدت برشته شدن بايد مرتب از سس روغن زيتون و آبليمو روي آن بدهيم ) کبابها را منظم و بطوري که قطعات آن مشخص باشد در ديس مي چنيم و اطراف آنرا با جعفري تزيين مي کنيم ، بلافاصله سر ميز ميبريم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا