دسته‌بندی نشده

ته چين اسفناج با مرغ

Imageمواد لازم :

برنج 1000 گرم
اسفناج 2500 گرم
گوشت مرغ 1500 گرم
روغن 200 گرم
گوجه برقاني 300 گرم
ماست ساده كم چرب 350 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
زعفران 1 قاشق مرباخوري
نمك قدري

طرز تهيه :

ساقه هاي اسفناج را جدا مي کنيم بدقت مي شوئيم و درشت خرد ميکنيم و با دو سه ليوان آب و کمي نمک و کمي بکين پودر ميگذاريم چند جوش بزند و کمي بپزد . بعد اسفناج را در صافي ميريزيم و کمي فشار ميدهيم تا آب آن برود اسفناج را با دو سه قاشق سوپخوري روغن کمي سرخ ميکنيم پياز سرخ کرده را با اسفناج مخلوط ميکنيم و آنرا از سر آتش بر ميداريم مرغ را جداگانه ميپزيم بطوريکه بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد

برنج را خيس کرده آبکش ميکنيم آلو يا گوجه برقاني را نيز قبلا در کمي آب خيس ميکنيم زرده تخم مرغ را با ماست و کمي زعفران حل شده در آبجوش و سه چهار قاشق روغن مخلوط مي نمائيم و ته ديگ يا يک ظرف نسوز ميريزيم نصف از اسفناج را رو اين مايه ميريزيم با پشت قاشق آن را صاف ميکنيم کمي برنج ميريزيم بعد قطعات مرغ را که استخوان آنرا گرفته ايم يا کوفته ريزه روي آن مي چنيم ، گوجه يا آلو يا گرد غوره را روي گوشت مرغ ميپاشيم بقيه اسفناج را روي آن ميريزيم و با بقيه برنج روي اسفناج را مي پوشانيم

روي برنج را با دست صاف ميکنيم آب گوشت مرغ را با چهار پنج قاشق روغن آبکرده و کمي زعفران حل شده در آبجوش مخلوط ميکنيم و روي سطح برنج ميدهيم در آن را مي گذاريم و برنج را در فر يا روي آتش دم مي کنيم . در صورتيکه روي آتش آماده شود بايد روي ديگ کمي آتش بريزيم و در صورتيکه در فر آماده گردد نيمساعت با حرارت 350 درجه و يکساعت با حرارت 300 درجه ميگذاريم ته چين در فر بماند .

در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا