دسته‌بندی نشده

ترشی با زنجبیل ، نحوه درست کردن ترشی زنجبیلی تند و خوشمزه

طرز تهیه ترشی زنجبیل، یک ترشی پاییزی خوشمزه

ترشی زنجبیل از ترشی های خاص و متفاوتی است که به علت طعم و ظاهر خود با ترشی های دیگر متمایز است . وقتی ترشی زنجبیل را در دهان می گذارید طعمی تندی و شوری و شیرینی را با هم حس می کنید.ترشی زنجبیل را با زنجبیل تازه و جوان تهیه می کنند . در اکثر مواردی که سوشی سرو می شود ترشی زنجبیل نیز در کنار آن قرار دارد و اکثر رستورانهایی که سوشی عرضه می کنند مدلهای مختلاف ترشی زنجبیل را نیز ارائه می کنند. البته ترشی زنجبیل در کنار غذاهای ایرانی نیز بسیار خوش طعم است و طعم تازه ای به سفره های ایرانی می بخشد.

مواد لازم برای تهیه ترشی زنجبیل

  • ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده : 250 گرم
  • نمک دریایی : 1 قاشق چای خوری
  • سرکه برنج : 1 فنجان
  • شکر سفید : 1/3 فنجان

ترشی زنجبیل

طرز تهیه ترشی زنجبیل

زنجبیل را به تکه های کوچک بریده و آنها را درون یک کاسه قرار دهید.
نمک دریا را روی زنجبیل ها بپاشید، به مدت 30 دقیقه مخلوط کنید تا رویه زنجبیل ها را کاملا بپوشاند. زنجبیل را به یک ظرف تمیز انتقال دهید.
در یک تابه، سرکه برنج و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود.
بعد از جوش آمدن مخلوط شکر و سرکه را بر روی قطعات ریشه زنجبیل درون شیشه مخصوص ترشی بریزید.
صبر کنید تا مخلوط کاملا خنک شود و سپس حداقل یک هفته در یخچال قرار دهید. شما خواهید دید که رنگ مایع ظرف چند دقیقه کمی صورتی خواهد شد. نگران نباشید چون این واکنش سرکه برنج است که این تغییر را ایجاد می کند. سرکه برنج فقط با کیفیت می تواند این کار را انجام دهد.
می توانید در ترشی زنجبیل کمی زعفران بریزید که در این صورت رنگ ترشی قرمز می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا