بهترین جایگزین های گوشت
افرادی هستند که از گوشت های قرمز و یا ماهی و مرغ استفاده نمی کنند. این باعث می شود تا بدن آن ها بعد از مدتی دچار ضعف هایی شود. این افراد یا از انواع گوشت متنفر هستند و یا به دلایل متفاوتی از خوردن آن امتناع می کنند.
البته برای این افراد جایگزین هایی نیز وجود دارد که می تواند به آن ها کمک کند تا به بهنرین شیوه ممکن و بدون خوردن گوشت مواد مغذی بدنشان را تامین کنند.
مواد غذایی جایگزین گوشت
1 – «آجيل» يكي از اين مواد جانشين است
مصرف گردو، پسته و بادام به جاي ماهي مي تواند امگا ۳ موردنياز بدن را تامين كند. آنها همچنين داراي حجم بالاي پروتئين و فيبر هستند كه مي تواند براي افرادي
با رژيم سبزيجات بسيار مفيد باشند.
2 – مصرف «سويا» نيز مي توانند جانشين گوشتي خوبي براي افراد با رژيم غذايي سبزيجات باشند
سويا خواص زيادي دارد و سرشار از پروتئين مي باشد. همچنين ميزان چربي و كلسترول آن كم است و به جلوگيري از بروز سرطان هايي مانند سرطان روده،
پروستات و سرطان سينه كمك مي كند.
3 – «بلغور گندم» به دليل داشتن فيبر و سرشار بودن از پروتئين، پتاسيم و آهن از ديگر جايگزين هاي مواد گوشتي مي تواند باشد
از این ماده می توانید در غذاهایی مانند انواع سوپ استفاده کنید.
4 – «بادمجان» نيز حاوي فيبر، آنتي اكسيدان، ويتامين Bو پتاسيم بوده و در بحث بسياري از غذاهاي مورد استفاده قرار مي گيرد
بادمجان نیز البته گاهی اوقات به علت وجود آلرژی های متفاوت قابل استفاده نیست.
5 – «قارچ» نيز مي تواند جانشين بسيار خوبي براي گوشت باشد
قارچ ها قطور و آبدار هستند و معمولا طعم گوشت مي دهند. قارچ ها حاوي پروتئين و موادمغذي قابل توجهي هستند و ميزان كلسترول وچربي آنها كم است.
6 – «حبوبات» از ديگر موادي هستند كه مي توان موادمغذي گوشت را در آنها جست وجو كرد
دانه هاي گياهي، نخودفرنگي، عدس و غيره همه در دسته حبوبات جاي مي گيرند و سرشار از پروتيين، اسيدفوليك، آهن، منيزيم و پتاسيم هستند.
منبع : افکار نیوز