با گوشت میتونید یه سالاد استیک خوشمزه درست کنید
در این دستور پخت به سراغ طرز تهیه سالاد استیک میرویم.
این دستور برای چهار نفر در نظر گرفته شده است، اگر شما رژیم دارید یا ترجیح میدهید از گوشت کمتری استفاده کنید، میتوانید این میزان را تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه سالاد استیک
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای خرد شده دو عدد
پیاز متوسط کاملا ریز و خرد شده یک دوم
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت استیک 500 گرم
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
آبلیمو تازه سه قاشق غذاخوری
کاهو خرد شده 12 فنجان
آووکادو خرد شده یک عدد
جعفری خرد شده جعفری خرد شده
طرز تهیه سالاد استیک
مرحله اول
یک تابه بزرگ نچسب را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و یک قاشق روغن کف آن بریزید.فلفل، پیاز، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد بپزند و چند دقیقه یکبار آنها را هم بزنید، تا قهوهای طلایی و خیلی نرم شوند. حدودا 16 تا 18 دقیقه زمان لازم است.
مرحله دوم
در همین حین، گوشت استیک را با پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک مزهدار کنید.گوشت را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده و کف تابهای که از پیش با روغن گرم کردهاید، بریزید. گوشتها را آرام زیر و رو کنید و مراقب باشید که نسوزند.تا زمانیکه رنگ آن قهوهای شد و تنها یک نقطه صورتی در مرکز گوشت باقیماند، کارتان را ادامه بدهید. حدودا هفت دقیقه زمان نیاز دارید.سپس آن را از تابه خارج کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود، پس از این مدت میتوانید گوشت را به قطعات دلخواه برش دهید.
مرحله سوم
آبلیمو، روغن زیتون باقیمانده، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید. سپس کاهو، کمی جعفری و آووکادوهای خرد شده را به آن اضافه کنید.در لایه بالایی، فلفل دلمهای، پیاز و تکههای استیک را بریزید. باقیمانده جعفری، نمک و فلفل را در این مرحله طرز تهیه سالاد استیک، به آن اضافه کنید.سالاد شما آماده است و میتوانید آن را با سسهایی که دوست دارید مثل سرکه بالزامیک و تکههای نان ترد، سرو کنید.
استیک
حتماً بخوانید:
نکات مهم برای تهیه سالاد استیک
- اگر زمان طبخ گوشت برای شما کم یا زیاد است، میتوانید مطابق سلیقهتان آن را سرخ کنید.
- برای سرخ کردن گوشت، میتوانید از کره استفاده کنید.
- میتوانید گوشت استیک را از چند ساعت قبل مرینیت کنید تا طعم بهتری داشته باشد.