دستهبندی نشده
آموزش پخت ۵ مدل املت گوشت و خواص بی نظیر آن + عکس
طرز تهیه انواع املت گوشت خوشمزه به همراه مهم ترین نکات پخت
املت گوشت نوع دیگری از املت است که برای صبحانه و شام و یا حتی میان وعده به شما عزیزان پیشنهاد می شود. با دلگرم همراه شوید.
آموزش طرز تهیه املت گوشت قهوه خانه ای
1 – طرز تهیه املت گوشت و تخم مرغ
مواد لازم :
- گوشت چرخ شده=200 گرم
- تخم مرغ زده شده=5 عدد
- نمک=2/1 قاشق مرباخوری
- کره=2 قاشق غذاخوری
- روغن=2 قاشق غذاخوری
- فلفل و زردچوبه=کمی
طرز تهیه :
- گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم و به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا آب آن کاملا برود.
- روغن و کره را به گوشت اضافه می کنیم.
- نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت می دهیم.
- تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم می زنیم تا تخم مرغ ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغ ها درست شوند به هم زدن ادامه می دهیم.
- مواد را در ظرفی ریخته و سرو می کنیم.
2 – طرز تهیه املت گوشت با فلفل دلمه ای
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- قارچ 10 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوجه 3 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
- پیاز رو نگینی خرد کنید و در تابه در مقداری روغن سرخ کنید.
- وقتی پیاز کمی سبک شد، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا نرم بشن.
- گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش عوض بشه.
- وقتی کمی سرخ شد و رنگش تیره تر شد، ادویه، زردچوبه، فلفل و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید.
- گوجه رو رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و تفت بدید تا آبش کشیده بشه و گوشت هم با آب گوجه خوب بپزه.
- قارچها رو خرد کنید و وقتی آب گوجه جمع شد به گوشت اضافه کنید.
- بذارید آب قارچ ها جمع بشه و قارچ و گوشت با هم بپزن.
- سه تا تخم مرغ رو در ظرفی بشکنید و هم بزنید.
- وقتی خوراک گوشت خوب پخت و آبش کشیده شد، تخم مرغ های زده شده رو روش بریزید. سعی کنید تخم مرغ رو همه جاش بریزید.
- بدون اینکه هم بزنید اجازه بدید با حرارت ملایم تخم مرغها بسته بشن.
- من در تابه رو هم گذاشتم که روی تخم مرغها زودتر بسته بشه.
- وقتی تخم مرغ کامل بسته و پخته شد، املت رو یک پارچه در بیارید یا برش بزنید و سرو کنید.
3 – طرز تهیه املت گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۲ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط
- پیاز ۲ عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه به
طرز تهیه:
- پیاز را خلال کنید و با مقدار کمی روغن سرخ نمایید. به آن کمی زردچوبه بزنید.
- سپس گوشت چرخ کرده مخلوط با پیاز رنده شده را به پیاز داغ اضافه نمایید و آن را سرخ کنید تا آب گوشت کشیده شود.
- گوجه فرنگی خرد شده را به مایه گوشت اضافه کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و به روغن بیفتد. پس از آن نمک و فلفل مایه گوشتی را اندازه کنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و آن را هم بزنید تا کف کند به آن شیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و آن را در تابه ای با روغن داغ بریزید و در تابه را بگذارید تا املت بسته شود.
- مایه گوشتی را روی املت بریزید و با چنگال املت را لوله کنید و در دیس بگذارید
4 – طرز تهیه املت گوشت و گردو
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
- قارچ اسلایس شده: دو پیمانه
- سیب زمینی خلالی خرده شده: سه پیمانه
- فیله گوجه فرنگی خرد شده: یک پیمانه
- زرشک: ۱/۴ پیمانه
- گردوی خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- جعفری و پیازچه ساطوری شده: نصف پیمانه
- پیازداغ: سه قاشق غذاخوری
- سیر: چهار حبه
- تخم مرغ: سه عدد
- کره: ۱۰۰ گرم
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
- شیر: چهار قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
- پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
- گوشت را با دو حبه سیر رنده شده و پیاز داغ به همراه ۲۰ گرم کره، روغن و زردچوبه روی حرارت تفت میدهیم، بعد پیازچه و جعفری را اضافه میکنیم.
- فیله گوجه فرنگی را نیز افزوده و تفت میدهیم.
- گردو و زرشک را هم به مواد افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. در ظرفی دیگر قارچ را با کمی کره تفت داده و به مواد میافزاییم.
- سیب زمینیها را نیز سرخ کرده و کنار میگذاریم. در یک ماهیتابه باقی مانده کره را آب کرده، سیب زمینیها را در آن میچینیم.
- مقداری از ادویهها را روی آن میپاشیم و باقی مانده ادویهها و دو حبه سیر رنده شده دیگر را به مواد اضافه میکنیم و مواد را روی سطح سیب زمینی میریزیم.
- تخم مرغها و شیر را مخلوط کرده، روی مواد ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم تا املت آماده شود.
5 – دستور پخت املت مجلسی گوشت و قارچ
مواد لازم :
- تخم مرغ ۳ عدد
- جعفری خشک یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری
- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
- گوشت قرمز چرخ کرده ۱۱۰ گرم
- قارچ ورقه شده ۱۱۰ گرم
- پیاز متوسط خردشده نصف پیاز
- روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
- پنیر گودای رنده شده نصف پیمانه
طرز تهیه :
- در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها را با جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط بگذارید تا قهوه ای شود. کنار بگذارید.
- پیازها و قارچ را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه) دمای فر را روی ۵۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
- روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و بگردانید تا همه جای آن چرب شود. گوشت پخته، پیاز و قارچهای را به طور یکنواخت در آن پخش کنید.
- مخلوط تخم مرغ هم زده را روی آن بریزید و قابلمه را بگردانید تا تخم مرغ همه جای آن پخش شود. روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه بپزید. پنیر را روی آن بپاشید. قابلمه را به فر انتقال دهید.
- به مدت یک تا دو دقیقه یا تا وقتی تخم مرغ ها بپزند، در فر بپزید.
- از فر بیرون آورید و با احتیاط املت را داخل بشقاب بگذارید.
خواص بی نظیر خوردن املت
- خوردن املت استرس و افسردگی را از بین می برد!!!
- پزشکان به افراد توصیه می کنند تا در صورت بروز استرس و افسردگی از غذاهای سالم و ورزش به جای داروها استفاده کنند.
- یکی از مواد غذایی سالم و مفید که البته اعتدال در مصرف آن می تواند باعث رفع مشکلات عصبی از جمله استرس و افسردگی شود، تخم مرغ است.
- گفتنی است املت و غذاهایی که از تخم مرغ در آنها به میزان زیاد استفاده می شود سرشار از ویتامین B است.
- بررسی ها نشان می دهند، ویتامین B یکی از ویتامین های ضروری بدن است که کمبود آن می تواند باعث اختلالات عصبی در مغز شود. به همین دلیل پزشکان برای رفع مشکلات عصبی و افسردگی ها گونه های ویتامین B را به بیماران تجویز می کنند.
- البته باید دقت شود تا در مصرف تخم مرغ زیاده روی نشود زیرا باعث افزایش کلسترول خون و بروز مشکلات قلبی-عروقی شود.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ی املت گوجه فرنگی و خواص شگفت انگیز آن
املت لقمه ای | طرز تهیه بوریتو خوشمزه با ژامبون برای صبحانه
املت شاک شوکا | طرز تهیه املت محبوب تونسی