دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه سالاد فرنچ سالاد محبوب فرانسوی ها

طرز تهیه سالاد فرنچ

سالاد فرنچ یک سالاد کاملا سالم با طعمی متفاوت و خاص است که طرفداران و علاقه مندان بسیار زیادی دارد از آن رو مورد توجه زیادی قرار میگیرد که هم از نظر مواد اولیه و هم دارای طعم منحصر به فرد و جدید میباشد.

در تهیه این سالاد مواد بسیار کم و تقریبا راحتی به کار برده شده است اما یک ماده جدید و جالب به نام کیپر در این سالاد وجود دارد.شاید بپرسید کیپر چیست ؟شاید بگویید یک نوع سس و یا یک نوع پنیر است .

اما باید در جواب این سوال شما بگوییم که خیر کیپر در واقع نوعی میوه مدیترانه ایست که در در این سالاد استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد فرنچ

  • کاهو فرانسوی : 1 عدد
  • سویس چارد(نوعی سبزی) : 4 برگ
  • کلم بروکلی : 100 گرم
  • پنیر پارمسان : به مقدار لازم
  • جوانه شبدر : 200 گرم
  • جوانه ماش : 100 گرم
  • جوانه گندم : 100 گرم
  • مواد لازم برای سس:
  • تمر هندی : یک شیشه ی رقیق شده
  • روغن زیتون : ۱۰۰گرم
  • ریحان فرنگی : ۱۰۰گرم
  • نمک : ۶گرم
  • فلفل سیاه : ۵گرم
  • عسل : دوقاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک : یک قاشق غذا خوری
  • کیپر : ۶گرم (کاپاریس)

سالاد فرنچ

مراحل پخت سالاد فرنچ

در ابتدا چهاربرگ کاهوی فرانسوی رو شسته و خشک میکنیم و به ابعاد متوسط برش های نامنظم میزنیم

کاهو را داخل کاسه ای می ریزیم.

سویس چارد های متوسطی که تهیه کرده ایم را پس از شستن و خشک کردن به مقدار متناسب با کاهوی فرانسوی مخلوط میکنیم

پس از این دو مرحله کلم بروکلی بلانچ شده در قطعه های کوچک اضافه کرده و با سس فرنچ مخلوط میس کنیم.

سس مورد نظر باید با تمام این سه محتویات کاسه که بیس اولیه و پایه سالاد ما هستند به خوبی مخلوط شوند .

سپس کاسه ی سرو مخلوطمان را آماده می کنیم.

مقداری از کلم بروکلی آغشته به سس و دو عدد سویس چارد را روی سالاد قرار می دهیم.

در اطراف آن جوانه ی شبدر ،جوانه ماش و جوانه گندم را به طور مساوی می ریزیم.

در نهایت روی تمام سالاد پنیر پارمسان ریخته و سرو میکنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا