کیک پودینگ لیمویی، دسر خوشمزه و شیک
کیک پودینگ لیمویی، خوشطعم و دلپذیر
مواد اصلی این کیک شامل آرد، آب لیمو تازه، تخم مرغ، شیر و شکر می باشد که می توانید باب طبع خود برخی از مقدار مواد آن را کم و زیاد کنید. می توانید به جای شکر از پودر قند نیز استفاده کنید و بعد از آماده شدن کیک، بر روی آن کمی پودر قند بریزید.
کیک پودینگ لیمویی یک دسر خوشمزه و محبوب در تمام مهمانی ها و مجالس می باشد. می توانید این دسر را برای انواع دورهمی های دوستانه و خانوادگی در منزل طبخ و آماده کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
از دیگر انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار میتوان به کیک پودینگ موکا، کیک زعفرانی، کیک بستنی شکلاتی، کیک شکلات و پرتقال، کیک میوه ای، کیک هلو و… اشاره کرد.
مواد لازم :
آرد: ۵۰ گرم
شیر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: نصف پیمانه
کره: ۶۰ گرم
وانیل: یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش: یک چهارم پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را در دو ظرف جداگانه جدا کنید.
گام 2 زرده تخم مرغ را هم زده و خوب مخلوط کنید.
گام 3 سپس شیر، کره، شکر و آب لیمو تازه را به زرده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.
گام 4 آرد الک شده و نمک را نیز به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه و هم بزنید.
حتماً بخوانید:
گام 5 سفیده تخم مرغ را با همزن برقی هم زده تا کف کند.
گام 6 سپس سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده اضافه و ترکیب کنید.
گام 7 فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده تا گرم شود.
گام 8 کاسه های کوچک مخصوص فر را با کمی کره و یا روغن چرب کنید.
گام 9 سپس نصف کاسه های فر را از مایه کیک پودینگ پر کنید.
گام 10 کاسه ها را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.