کیک شکلاتی تگزاسی
کیک شکلاتی تگزاسی
مواد لازم:
1 فنجان کره
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 فنجان آرد
2 فنجان شکر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان خامه ترش
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
2 عدد تخم مرغ
*رویه کیک:
1/2 فنجان کره
6 قاشق غذاخوری شیر
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
200گرم یا کمتر شکر یا پودر قند
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1فنجان گردوی خرد شده
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت روشن می کنیم.در یک تابه کره،1فنجان آب و پودر کاکائو راروی حرارت می گذاریم و هم میزنیم تا زمانی که به نقطه جوش برسد.از روی حرارت بر می داریم و آرد،شکر و نمک را اضافه کرده و هم میزنیم.سپس مواد را با خامه ترش،جوش شیرین و تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم.مخلوط آماده شده را در قالب مورد نظر که یک قالب چرب شده با کره، با عمق تقریبا 3 تا4 سانت می باشد ریخته و به مدت 22 دقیقه داخل فر می گذاریم.
برای رویه کیک،کره،شیر و کاکائو را داخل یک تابه و روی حرارت می گذاریم هم میزنیم تا زمانی که به نقطه جوش برسد از روی حرارت برمی داریم.شکر و وانیل و گردو هارا اضافه کرده و هم میزنیم.
زمانیکه کیک را فر بیرون آورده ایم،تا زمانیکه هنوز گرماست مخلوط رویه کیک را ،بروی آن پخش می کنیم.