اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی_6145da2961ef3.jpeg
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی_6145da2961ef3.jpeg

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

موادلازم:

آرد………130گرم
تخم مرغ…………..6عدد

آب جوش……………1/3 پیمانه
شکر…………150 گرم

بکینگ پودر………….1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال…………….1/2 ق چ

پودر کاکائو…………..2 ق س

وانیل خالص……..1/8 ق چ

طرزتهیه:

زرده و سفیده را جدا از هم کرده سفیده را خوب همزده تا کاملا سفید و پف کند حالا در یخچال گذاشته تا خنک بماند

زرده+شکر +وانیل کمی همزده+آب جوش +رنده پوست پرتقال و خوب همزده تا پف کند و تغییر رنگ دهد

حالا سفیده را به زرده اضافه کرده و به حالت دورانی خیلی آروم همزده تا کاملا سفیده مخلوط بشه بعد مخلوط آرد+پودرکاکائو+بکینگ پودر الک کرده

روی مواد و آروم همزده حالا در قالب گرد به قطر 26 سانت کف کاغذ روغنی انداخته ریخته و در فر از قبل گرم 180 درجه سانتیگراد 40 دقیقه باشد تا بپزد

بعد از خنک شدن از قالب جدا کرده و کاغذ را جدا کنید و تزیین کنید یا خامه یا گاناش من با 200 گرم خامه صبحانه+200 گرم شکلات+50 گرم کره روی حرارت گاناش درست کردم و روی کیک ریختم

منبع: سراشپز صورتی

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *