طرز تهیه لوکومادس دسر یونانی
دسرهای یونانی معمولا دارای کالری بسیار زیادی می باشند از این جهت اگر می خواهید لاغر شوید و یا رژیم خاصی دارید این دسر به شما پیشنهاد نمی شود. طرز تهیه دسر لوکومادس پیشنهاد جذابی می باشد و شما می توانید این دسر بسیار خوشمزه را در خانه تهیه کرده و طرفدار این دسر جذاب و خوشمزه شوید.
مواد لازم برای دسر لوکومادس یونانی
شیر سه چهارم پیمانه
خمیر مایه سه چهارم قاشق سوپ خوری
عسل نصف قاشق سوپ خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
آرد یک پیمانه و یک چهارم آن
شکر نصف قاشق چای خوری
گردو و پودر دارچین برای تزیین
مواد تهیه شربت
عسل نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
دارچین به میزان نیاز
آب یک سوم پیمانه
طرز تهیه دسر لوکومادس فوق العاده
برای این که این دسر بسیار خوشمزه را تهیه کنید نیاز است تا ابتدا یک چهارم شیر را با خمیر مایه مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید و ۱۵ دقیقه آن زمان بدهید تا خمیر مایه فعال گردد.
در این میان می توانید آرد، نمک، وانیل و عسل را با یک دیگر مخلوط کنید و بعد از ۱۵ دقیقه مخمر و شیر را به آن اضافه نمایید.
اگر خمیر شما خیلی سفت شده باشد می توانید مقداری شیر ولرم به آن اضافه کنید تا نرمی دلخواه بدست آید. به صورت کلی این خمیر شل و چسبناک می باشد بنابراین سعی کنید خمیر شما بدین حالت باشد. این خمیر را یک الی دو ساعت در کناری قرار بدهید تا خود را بگیرد و حجم آن دو برابر شده و روی آن حباب بزند.
تا زمانی که خمیر آماده شود می توانید به سراغ تهیه شربت بروید. اصل این شربت از چوب دارچین می باشد و اگر دوست دارید طعم آن را بیشتر احساس کنید می توانید به جای چوب دارچین از پودر آن استفاده کنید. البته حواستان باشد که مقدار این چوب ها نباید بیش از حد باشد و این مورد می تواند به تلخ شدن شربت منجر شده و مواد شما حیف خواهد شد.
موادی که برای شربت نیاز است را باید با یک دیگر ترکیب کنید و زمانی که شکر به خوبی حل شد باید بگذارید دو الی سه دقیقه این مواد بجوشد و بعد آن را از روی شعله برداشته و حرارت را خاموش کنید.
بعد از گذشت دو ساعت زمان سرخ کردن دسر رسیده است و شما باید یک قابلمه بردارید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. زمانی که روغن داغ شد می توانید با استفاده از دو عدد قاشق چای خوری خمیر ها را به اندازه های کوچک در آورده و درون روغن سرخ کنید.
بعد از این که خمیر ها سرخ شدند می توانید آن ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و زمانی که کمی سرد شدند می توانید آن ها را درون شربتی که تهیه کردید قرار دهید.
حواستان باشد که این دسر باید سرد شده باشد و بعد آن را درون شربت قرار بدهید زیرا اگر داغ داغ این کار را انجام دهید مقدار بسیار زیادی شربت را جذب می کند و همین مورد به ظاهر ساده می تواند منجر به خمیر شدن دسر یونانی شما شود.