دسته‌بندی نشده

روش تهیه فرنی ورمیشل، دسر خوشمزه و محبوب هندی

طرز تهیه فرنی ورمیشل؛ یک دسر خوشمزه و مقوی

فرنی ورمیشل، یک نوع دسر هندی بوده که در اعیاد ویژه چون ماه رمضان و عید فطر طبخ و سرو می ‌شود. طرز طبخ این دسر بسیار راحت و آسان بوده و با مواد اصلی چون ورمیشل، شیر، شکر و بادام تهیه و آماده می ‌شود.
معمولاً در زمان سرو از کشمش نیز برای این دسر استفاده می کنند. شما می توانید برای خوش طعم تر کردن این دسر خوشمزه و معروف هندی از گلاب و یا جوز هندی نیز استفاده کنید.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می ‌توان به موس شکلات وگان، کروسان شکلاتی، وافل، پاناکوتا انبه، کنافه و… اشاره کرد.

طرز تهیه فرنی ورمیشل

نوشته های مشابه

طرز تهیه فرنی ورمیشل با روش آسان و سریع در خانه

مواد لازم :

ورمیشل خرد شده: ۱ پیمانه
شیر: ۶ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بادام خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
زعفران: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه فرنی ورمیشل با روش آسان و سریع در خانه

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا در یک قابلمه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
گام 2 سپس ورمیشل را اضافه و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
گام 3 شیر را آرام آرام به ظرف اضافه و مخلوط کنید.

حتماً بخوانید:

گام 4 شعله را زیاد کرده تا شیر به جوش بیاید.
گام 5 سپس حرارت را ملایم کرده و مخلوط را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
گام 6 شکر، بادام خرد شده، هل و زعفران را اضافه و مواد را هم بزنید.

طرز تهیه دسر فرنی ورمیشل

گام 7 ۵ دقیقه فرنی را هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.
گام 8 فرنی ورمیشل را در ظرف سرو ریخته و با پودر پسته تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا