دستهبندی نشده
روش تهیه سیب کاراملی خوشمزه برای انواع کیک و دسر
طرز تهیه سیب کاراملی خوش طعم و بی نظیر
این یک دسر فوق العاده برای انواع مناسبت ها و مهمانی ها انتخاب خوبی را پیش روی شما می گذارد. با روش تهیه ی آن در دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه کیک سیب کاراملی
مواد لازم برای تهیه سیب های کاراملی
- کرم کارامل وانیلی 400 گرم
- آب دو قاشق غذاخوری
- سیب 4 عدد
- گردوی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین
- شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز به مقدار لازم برای تزیین
- شکلات چیپسی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه سیب کاراملی
- 400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود
- سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید.
- سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید.
- سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد.
- برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم.
- از این سیب های کاراملی می توانید در مراسم تولد و مهمانی های عصر استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی