دسته‌بندی نشده

13 مزیت شگفت انگیز عنصر بور

عنصر بور (Boron) چیست ؟

بور یک عنصر شیمیایی است که فراوانی آن کم است و به دلیل کمبود آن مطالعات کمی انجام شده است.

رفتار شیمیایی این عنصر بسیار شبیه سیلیکون است. بدن انسان از چندین کارکرد آن استفاده می کند. اگرچه بدن به مقدار کمی از عنصر بور نیاز دارد اما کمبود آن می تواند به چندین مسئله جدی منجر شود.

خواص شگفت انگیز بور


1. پیشگیری از آرتروز :

آرتریت بیماری است که به علت التهاب ساختار استخوان و مفاصل ایجاد می شود. بورون به عنوان یکی از موثرترین داروها برای این بیماری ها محسوب می شود و میزان موفقیت آن بسیار بالاست.

این کمک می کند تا حفظ کلسیم در استخوان ها و غضروف های خود را، که منجر به کاهش نشانه های آرتروز و استخوان های ضعیف می شود.

2. رشد جنین :

در مطالعات اخیر تاثیر بورون بر روی رشد جنین دیده شده است و مطالعه بیشتر برای درک چگونگی ترکیب بورون با معادله کلی انجام شده است.

3.تولید استروژن را بهبود می بخشد :

بور به سطوح استروژن کمک می کند به خصوص در زنان که کمبود هورمون های تولید مثل را تجربه می کنند. مشاهدات نشان می دهد که بورون تنها می تواند سطوح استروژن را فقط در چند روز به حالت عادی برساند.

4. تراکم استخوان را بهبود می بخشد :

نیاز به کلسیم برای تقویت استخوان ها همیشه توصیه می شود؛ با این حال، کلسیم به بور نیاز دارد تا بتواند استخوانها را تقویت کند. این عنصر برای متابولیسم مواد معدنی مانند روی، منیزیم و مس و کلسیم بسیار مفید است.

این همچنین هورمون های مختلفی را برای حفظ سلامت کلی استخوان ها نگه می دارد. این ویژگی بهترین درمان برای افراد مبتلا به مشکلات مانند آرتروز و پوکی استخوان می سازد.

5. سطح تستوسترون را بهبود می دهد :

بور در بهبود سطح تستوسترون در مردان توصیه می شود و اغلب به عنوان یک مکمل توسط مربیان و بدنسازان به منظور افزایش تستوسترون مصرف می شود.

6. درمان سرطان :

سرطان یکی از کشنده ترین بیماریهای شناخته شده انسان است و هیچ تضمینی برای درمان وجود ندارد.با این حال، خوردن غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ها و عناصر خاصی نظیر بور می تواند بسیار مفید باشد.

عوامل دخیل بورن-نوترون در درمان سرطان مورد استفاده قرار می گیرند و مشاهده شده است که آنزیم های ناسالم در بدن را مهار می کنند. تنوع ترکیب بور نیز برای تقلید از خواص آنتی بادی ها برای هدف قرار دادن ساکارید های بیولوژیک استفاده می شود.

7. پیشگیری از پوکی استخوان پس از یائسگی :

زنان مبتلا به یائسگی نسبت به بیماری هایی مانند پوکی استخوان بسیار حساس هستند؛ دلیل آن هم از دست دادن تراکم استخوان است. بور برای حفظ تراکم استخوان ضروری است و می تواند به جلوگیری از شروع این بیماری کمک کند.

همچنین کمک می کند تا هورمون هایی را که می توانند تراکم و ساختار استخوان را تحت تأثیر قرار دهند متعادل می کنند.

خواص بور (بورن) ،boron ,bor

8. بهبود عملکرد غشای سلولی :

بور باعث می شود که گیرنده های هورمون در غشای سلولی که باعث می شود سلول ها به درستی عمل کنند را تثبیت کند.

9. پیشگیری از لخته شدن خون:

مشاهده شده است که بور به کاهش لخته شدن در رگ های خونی کمک می کند که این موضوع بسیار خطرناک است زیرا می توانند جریان خون را مختل کنند.

10. توانایی های شناختی را افزایش دهید :

بور برای انجام وظایف عصبی بدن ضروری است، اعصاب را به شکل سالم نگه می دارد و پیامی از مغز به بقیه بدن می دهد. همچنین می تواند هماهنگی بین قسمت های مختلف بدن را افزایش داده و مقدار آن را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

11. عفونت قارچی را کاهش می دهد :

بور در هنگام عفونت قارچی مانند کاندیدا مورد بررسی قرار گرفته است. عفونت های قارچی مثل این بسیار دردناک و ناراحت کننده است، خوردن غذاهای غنی از بور باعث کاهش احتمال ابتلا به عفونت هایی مانند کاندیدا می شود.

12. پیشگیری از نارسایی قلب :

بور از طریق رگ ها جریان خون را روان می کند؛ همچنین مانع مسدود شدن رگ هایی می شود که به تنظیم سیستم قلبی عروقی کمک می کند.

13. سطح پایین لیپید پلاسما را کاهش می دهد :

بور با عناصر دیگر به عنوان محرک عمل می کند و مانع تشکیل لیپیدهای پلاسما در رگ های خونی شما می شود. این ویژگی همچنین به حفظ آرتریت و عروق خونی کلسترول کمک می کند. بور از بیشتر از بیماری هایی مانند آترواسکلروز و تشکیل لخته های خون در عروق جلوگیری کند. همچنین این ویژگی بدن را از حملات قلبی و سایر بیماری های مرتبط با قلب و عروق محافظت می کند.

تصویری از عنصر بور

بور Born

divider

جدول غذاهای غنی حاوی بور :

مواد غذای حاوی برون میزان برون موجود
کشمش 4.51 میلی گرم
بادام 2.82 میلی گرم
فندوق 77 میلی گرم
خرما 1.08 میلی گرم
زردآلو 2.11میلی گرم
کره بادام زمینی 1.92 میلی گرم
آجیل برزیلی 1.72
گردو 1.63 میلی گرم
لوبیای قرمز 1.4mg
آلو بخارا 1.18 میلی گرم
کلم بروکلی (خام) 1.15 میلی گرم
نعناع 0.71 میلی گرم
عدس 0.74 میلی گرم
کرفس 0.5 میلی گرم
انگور سرخ 0.5mg
عسل 0.5 میلی گرم
روغن زیتون 0.35میلی گرم
سیب سرخ 0.32 میلی گرم
گلابی 0.32 میلی گرم
بروکلی 0.31 میلی گرم
هویج 0.3 میلی گرم
پرتقال 0.25 میلی گرم

مصرف منظم غذاهای غنی از بور میتواند برای بدن بسیار مفید باشد. چگونگی حفظ و استفاده از این عناصر در بدن انسان هنوز هم ناشناخته است، اما خوردن این غذاها می تواند به بهبود دوباره بورون کمک کند.

علائم دقیق کمبود بور

  1. متابولیسم غیرعادی کلسیم
  2. هیپرتیروئیدیسم
  3. عدم تعادل هورمون
  4. سوءظن طبیعی
  5. استئوپروز
  6. آرتروز

divider

بیشتر بخوانید :

11 خاصیت باور نکردنی کوئرستین از نظر علمی

خواص شگفت انگیز پروبیوتیک ها

کاربر گرامی اگر نظر و پیشنهادی در این زمینه دارید لطفا دیدگاه خود در زیر همین صفحه با ما و دیگران کاربران مجله دلگرم به اشتراک بگذارید .

ترجمه و گردآوری توسط مجله دلگرم

معصومه راهی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا