۸ غذای فوقالعاده خوشمزه ترکیه برای ایرانی ها
در شرایطی که سفر به استانبول یکی از بهترین گزینه های سفر خارجی برای ما ایرانی ها میباشد؛ بهتر است قبل از سفر لیستی از کارهایی که دوست دارید در شهر استانبول انجام دهید تهیه کنید تا از سفر خود حداکثر استفاده را داشته باشید. یکی از مهمترین اقدمات شما قبل از سفر آشنایی با خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای ترکیه است که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت. پس برای این سفر خوشمزه آماده شوید.
-
دونر کباب | Döner
دونر کباب یکی از قدیمیترین و خوشمزهترین غذاهای ترکیه است که به برند این کشور هم تبدیل شده است. جالب است بدانید بعد از حضور چشمگیر سرمایهگذاران و شهروندان آلمانی در کشور ترکیه، دونر کباب به یک غذای محبوب آلمانی تبدیل شد که مورد استقبال آلمان ها از کوچک تا بزرگ قرار گرفت. این غذا انواع مختلفی دارد که بیشتر گردشگران تور ترکیه آن را در کنار نان لواش نازک میخورند و یا به صورت اسکندر کباب که گوشت کبابی، ماست و مخلفات است سرو می شود.
-
ایچلی کوفته | İçli Köfte
مردم ترکیه نیز مانند بسیاری از شهرهای ایران علاقه زیادی به انواع کوفته دارند. یکی از معروفترین کوفته های ترکی ایچلی نام دارد. این غذا از بلغور، گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری و هسته کاج درست میشود. این غذا شبیه کپه یا کیبه لبنانی است.
-
لاحماجون | Lahmacun
این غذا یکی از ساده ترین و مقوی ترین غذاهای ترکی است که بیشتر گردشگران تور استانبول آن را با پیتزا ترکی اشتباه میگیرند. غذای (Lahmacun) به این صورت تهیه میشود که ابتدا یک خمیر نازک را پهن می کنند و روی آن گوشت چرخ کرده و مقداری آب لیمو تازه میریزند، سپس خمیر یا نان نازک را رول میکنند. اگر علاقهمند به غذاهای لبنانی باشد Lahmacun شبیه شاورمای گوشت و مرغ لبنانی است.
-
انواع پیش غذاها ترکیه یا مزه | Meze
مزه یا پیش غذاها در تمام فرهنگ های غذایی دنیا وجد دارد توسط ترک ها توانستند انواع دسرها و پیش غذاهایشان را به گردشگران که تور ترکیه را خریداری میکنند به خوبی معرفی کند. اما پیش غذاهای معروف ترکی عبارت است از لوبیای پخته له شده یا fava، بادمجان های مکعبی سرخ شده با سس گوجه فرنگی، موهامارا یا دسر فلفل قرمز با طعم دهنده های مختلف از حمله آب لیمو، گردو و سس انار هستند.
-
انواع کباب ها در ترکیه
با وجود آنکه طبق بررسی کارشناسان جهانی غذا در دنیا، قدیمیترین فرهنگ غذایی که انواع کباب را طبخ می کرد به حوزه فرهنگی ایران بر میگردد؛ اما ترک ها نیز در این مورد گوی سبقت را از ما ربودند و کباب ترکی خود را جهانی کردند. کبابهای ترکی با توجه به نوع آن و مخلفاتی که استفاده می شود دارای قیمت متفاتی هستند.
-
ماهی کبابی | Balık Ekmek
یکی از پرطرفدارترین اسنکهای ترکیه در بین گردشگران، اسنک ماهی کبابی با مخلفات مخصوص آن است. اگر به دنبال خرید تور ارزان استانبول و کاهش هزینه های خورد و خوراک خود در سفر هستید پیشنهاد می کنیم از این اسنک امتحان کنید.
-
کوزو تندیر | Kuzu Tandır
اگر به دنبال غذایی هستید که با برنج سرو شود می توانید از غذای بسیار قدیمی کوزو تندیر امتحان کنید. برای طبخ این غذا مقداری گوشت را می پزند و در کنار برنج مخلوط با آجیل سرو می کنند. در برخی منوهای ترکی نیز علاوه بر گوشت و برنج از چگر کبابی و کشمش نیز استفاده می شود.
از آنجایی که ما ایرانیها علاقه زیادی به غذاهایی شبیه پیتزا و سمبوسه داریم میتوانیم با خیال راحت به یک رستوران استانبولی برویم و پیده سفارش دهیم. پیده در واقع شبیه پیتزای گوشت است که از فلفل، سوکوک، پنیز پیتزا و خمیر مخصوص تهیه میشود.
بهار و تابستان بهترین زمان برای سفر به استانبول است. شما عزیزانی می توانید جهت بررسی قیمت های تور ارزان استانبول به بانک تورهای مسافرتی فاینداتور مراجعه نمائید و پس از بررسی قیمتها مختلف، سفر خوب و خاطره انگیز به استانبول داشته باشید.