دسته‌بندی نشده

۸ غذای فوق­العاده خوشمزه ترکیه برای ایرانی­ ها

در شرایطی که سفر به استانبول یکی از بهترین گزینه های سفر خارجی برای ما ایرانی ها می­باشد؛ بهتر است قبل از سفر لیستی از کارهایی که دوست دارید در شهر استانبول انجام دهید تهیه کنید تا از سفر خود حداکثر استفاده را داشته باشید. یکی از مهمترین اقدمات شما قبل از سفر آشنایی با خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای ترکیه است که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت. پس برای این سفر خوشمزه آماده شوید.

  • دونر کباب | Döner

دونر کباب یکی از قدیمی­ترین و خوشمزه­ترین غذاهای ترکیه است که به برند این کشور هم تبدیل شده است. جالب است بدانید بعد از حضور چشم­گیر سرمایه­گذاران و شهروندان آلمانی در کشور ترکیه، دونر کباب به یک غذای محبوب آلمانی تبدیل شد که مورد استقبال آلمان ها از کوچک تا بزرگ قرار گرفت. این غذا انواع مختلفی دارد که بیشتر گردشگران تور ترکیه آن را در کنار نان لواش نازک می­خورند و یا به صورت اسکندر کباب که گوشت کبابی، ماست و مخلفات است سرو می شود.

دونر کباب | Döner


  • ایچلی کوفته | İçli Köfte

مردم ترکیه نیز مانند بسیاری از شهرهای ایران علاقه زیادی به انواع کوفته دارند. یکی از معروف­ترین کوفته های ترکی ایچلی نام دارد. این غذا از بلغور، گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری و هسته کاج درست می­شود. این غذا شبیه کپه یا کیبه لبنانی است.

ایچلی کوفته | İçli Köfte


  • لاحماجون | Lahmacun

این غذا یکی از ساده ترین و مقوی ترین غذاهای ترکی است که بیشتر گردشگران تور استانبول آن را با پیتزا ترکی اشتباه می­گیرند. غذای (Lahmacun) به این صورت تهیه می­شود که ابتدا یک خمیر نازک را پهن می کنند و روی آن گوشت چرخ کرده و مقداری آب لیمو تازه می­ریزند، سپس خمیر یا نان نازک را رول می­کنند. اگر علاقه­مند به غذاهای لبنانی باشد Lahmacun شبیه شاورمای گوشت و مرغ لبنانی است.

لاحماجون | Lahmacun


  • انواع پیش غذاها ترکیه یا مزه | Meze

مزه یا پیش غذاها در تمام فرهنگ های غذایی دنیا وجد دارد توسط ترک ها توانستند انواع دسرها و پیش غذاهایشان را به گردشگران که تور ترکیه را خریداری می­کنند به خوبی معرفی کند. اما پیش غذاهای معروف ترکی عبارت است از لوبیای پخته له شده یا fava، بادمجان های مکعبی سرخ شده با سس گوجه فرنگی، موهامارا یا دسر فلفل قرمز با طعم دهنده های مختلف از حمله آب لیمو، گردو و سس انار هستند.

انواع پیش غذاها ترکیه یا مزه | Meze غذای استانبول


  • انواع کباب ها در ترکیه

با وجود آنکه طبق بررسی کارشناسان جهانی غذا در دنیا، قدیمی­ترین فرهنگ غذایی که انواع کباب را طبخ می کرد به حوزه فرهنگی ایران بر می­گردد؛ اما ترک ها نیز در این مورد گوی سبقت را از ما ربودند و کباب ترکی خود را جهانی کردند. کباب­های ترکی با توجه به نوع آن و مخلفاتی که استفاده می شود دارای قیمت متفاتی هستند.

انواع کباب ترکی


  • ماهی کبابی | Balık Ekmek

یکی از پرطرفدارترین اسنک­های ترکیه در بین گردشگران، اسنک ماهی کبابی با مخلفات مخصوص آن است. اگر به دنبال خرید تور ارزان استانبول و کاهش هزینه های خورد و خوراک خود در سفر هستید پیشنهاد می کنیم از این اسنک امتحان کنید.

ماهی کبابی | Balık Ekmek ترکی

  • کوزو تندیر | Kuzu Tandır

اگر به دنبال غذایی هستید که با برنج سرو شود می توانید از غذای بسیار قدیمی کوزو تندیر امتحان کنید. برای طبخ این غذا مقداری گوشت را می پزند و در کنار برنج مخلوط با آجیل سرو می کنند. در برخی منوهای ترکی نیز علاوه بر گوشت و برنج از چگر کبابی و کشمش نیز استفاده می شود.

کوزو تندیر | Kuzu Tandır


از آنجایی که ما ایرانی­ها علاقه زیادی به غذاهایی شبیه پیتزا و سمبوسه داریم می­توانیم با خیال راحت به یک رستوران استانبولی برویم و پیده سفارش دهیم. پیده در واقع شبیه پیتزای گوشت است که از فلفل، سوکوک، پنیز پیتزا و خمیر مخصوص تهیه می­شود.

پیده در واقع شبیه پیتزای گوشت است

بهار و تابستان بهترین زمان برای سفر به استانبول است. شما عزیزانی می توانید جهت بررسی قیمت های تور ارزان استانبول به بانک تورهای مسافرتی فاینداتور مراجعه نمائید و پس از بررسی قیمت­ها مختلف، سفر خوب و خاطره انگیز به استانبول داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا