دسته‌بندی نشده

۴ روش ساده جهت تهیه فرنچ تست فرانسوی + عکس

طرز تهیه تست فرانسوی با 4 روش (فرنچ تست)

یکی از لذت‌ بخش‌ترین وعده‌های غذایی، صبحانه است. فرنچ تست صبحانه‌ای فرانسوی است که با انواع خوراکی‌های مختلف سرو می‌شود. در تهیۀ فرنچ تست از مواد مغذی استفاده می‌شود و به همین دلیل صبحانه‌ای مفید است. با این مقاله از مجله دلگرم برای تهیه چند نوع تست خوشمزه فرانسوی همراه ما باشید.

روش تهیه تست فرانسوی با چندین روش

1. نان تست فرانسوی ساده

  • نان تست ۴ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۲ ق غذا خوری
  • کره به مقدار لازم

طرز تهیه نان تست فرانسوی ساده

  1. برای اولین مرحله، یک کاسه برداشته و تخم مرغ ها را در آن بشکنید و سپس به خوب بهم بزنید. میخواهیم زرده و سفیده تخم مرغ با یکدیگر کاملاً ترکیب شوند.
  2. بعد از آن اقدام به اضافه کردن، شکر، وانیل و شیر کنید. دقت کنید که میزان شکر بستگی به خوتان دارد. البته می توانید اصلاً از شکر استفاده نکنید و در آخر کار نان تست را با عسل یا حتی مربا میل کنید.
  3. پس به خوبی موادها را با هم بهم زده تا ترکیب شوند. باید شکر هم کاملاً حل شود. در کل می بایست مایع یکدستی را بدست آورید. حال نان های تست را در مایع بغلتانید، و به خوبی پشت و رو کنید تا کاملاً آغشته به مایع شوند. فقط دقت کنید که زیاد نباید در مایع باقی بمانند.
  4. حال ماهیتابه ای را آماده کنید، و کف آن را با کره چرب نمایید و نان های تست را در ماهیتابه قرار دهید. تابه را روی شعله بگذارید تا یک طرف نان سرخ شود. بعد از آن طرف دیگر نان ها را نیز سرخ نمایید. ( درب تابه باز باشد، مشکلی ندارد )
  5. بعد از سرخ شدن دو طرف نان تست ها، نان فرانسوی ما کاملاً آماده شده است که می توانید آن ها را سرو نمایید. دقت کنید که این نان را در صورتی که به آن شکر اضافه نکرده اید، می توانید با مربا یا عسل میل کنید.

۴ روش ساده جهت تهیه فرنچ تست فرانسوی + عکس


2. فرنچ تست با طعم موز(صبحانه فرانسوی)

مواد لازم:

  • موز رسیده 1 عدد و یا نصف فنجان پوره موز
  • شیر بادام و یا شیر معمولی پر چرب یک و یک چهارم فنجان
  • بذر کتان نصف قاشق غذاخوری
  • دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
  • نان تست 4 تا 5 برش ( بهترین گزینه نان روستایی یا نان‌های محکم‌تری است که هنگام خیس خوردن به سختی به مرحله خمیر شدن می‌رسند و تردی خودشان را حفظ می‌کنند)
  • سیروپ وانیل نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
  • شربت افرا و کره بادام زمینی برای سرو (اختیاری)

طرز تهیه فرنچ تست با طعم موز

  1. موزها را در یک کاسه بزرگ با پشت قاشق پوره کنید.
  2. شیر بادام، بذر کتان و دارچین و اگر دوست داشتید وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. اگر دیدید که مخلوطتان خیلی غلیظ است شیر آن را بیشتر کنید.
  3. بگذارید مخلوطتان 5 دقیقه استراحت کند و در همان حیت تابه نچسبتان را بر روی حرارت گرم کنید.
  4. تابه را با کره و یا روغن نارگیل چرب کنید.
  5. هر طرف از نان‌ها را به نوبت به مدت 5 تا 10 ثانیه در مخلوط بخیسانید. با انگشت نان‌ها را لمس کنید تا مطمئن شوید همه قسمت‌هایش به خوبی خیس خورده است.
  6. هر طرف از تست‌های فرانسوی را به مدت 3 تا 4 دقیقه در کره یا روغن نارگیل سرخ کنید تا رنگ آن کاملا طلایی قهوه‌ای شود. مراقب باشید که نانتان بیش از حد نسوزد.
  7. تست‌های لذیذ فرانسوی‌تان را با هر تاپینگی که دوست دارید سرو کنید. شیره افرا، کره بادام زمینی و عسل انتخاب‌های خوبی است و به شما اجازه می‌دهد طعم موز را به خوبی احساس کنید.

۴ روش ساده جهت تهیه فرنچ تست فرانسوی + عکس


3. فرنچ فرانسوی با مارمالاد

این یه صبحونه فرانسویه که خیلی آسون تهیه میشه و خیلی خوشمزه ست.امیدوارم خوشتون بیاد.

مواد لازم:

  • تخم مرغ 2 عدد
  • شیر 4 /1 پ یا 60 میلی لیتر
  • وانیل 4/1 ق چ
  • مارمالاد (هرچی که دوست دارین) به میزان لازم
  • نان تست به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم ( من فقط از یک ق غ استفاده کردم)

طرز تهیه فرنچ فرانسوی با مارمالاد

  1. اول تخم مرغ هارو خوب می زنیم.
  2. وانیل رو اضافه میکنیم.(رنده پوست لیمو رو هم میشه جایگزین کرد)
  3. شیر رو اضافه میکنیم و موا رو 3-2 دقیقه می زنیم.
  4. نان تست رو آماده می کنیم
  5. روی اون مارمالاد می زنیم.(اگه مارمالاد در دسترس نبود میشه آب شهد مربا رو گرفت و پوره اش کرد چون اگه مربا باشه 2 لایه از هم جدا میشه،اگه هیچ کدوم رو دوست نداشتیم میتونیم3 ق شکر رو به مواد شیر و تخم مرغ اضافه کنیم و فقط یک لایه نون تست رو داخلش بزنیم)
  6. لایه بعدی رو قرار میدیم و کمی فشار میدیم تا بچسبه،اطراف نون رو هم میشه برش داد یا به همون شکل بمونه.(از شب قبل میشه تا این مرحله انجام داد و داخل یخچال قرار داد که واسه فردا صبح کارمون راحت باشه)
  7. حالا به شکل دلخواه برش می دیم.
  8. تابه رو می زاریم تا گرم بشه بعد خیلی کم روغن اضافه می کنیم تا حدی که چرب بشه.(گریل هم میشه کرد).دو طرف نون تست ها ی برش زده رو داخل موادی که از قبل آماده کرده بودیم می زنیم داخل تابه قرار میدیم.

۴ روش ساده جهت تهیه فرنچ تست فرانسوی + عکس


بیشتر بخوانید :

کروکت فرانسوی : طرز تهیه کروکت فرانسوی خوشمزه و بی نظیر + عکس

طرز تهیه ی بیف استراگانوف غذای محبوب فرانسوی+نکات طلایی

طرز تهیه بیفتک آلزاس یک غذای فرانسوی خوشمزه و بی نظیر

4. فرنچ تست عسلی

مواد لازم :

  • نان تست : ۴ عدد
  • شیر : ۱ لیوان
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • عسل : ۱ ق غ
  • خامه، پودر قند، مغز گردو : برای تزئین
  • کره

طرز پخت فرنچ تست عسلی

  1. توی ظرفی که گنجایش تست ها رو داشته باشه، شیر، تخم مرغ و عسل رو خوب مخلوط کنین تا مایه صاف و یکدستی بدست بیاد
  2. کره رو توی تابه ریخته بذارین روی گاز، حالا نان تست رو بذارین توی مایه و بعد از چند لحظه برش گردونین
  3. حواستون باشه که زیاد نمونه که نرم بشه و وا بره. حالا با یه کفگیر، آروم و با ملایمت از توی مایه درش بیارین و توی تابه بذارین تا سرخ بشه.
  4. هر دو طرفش که سرخ شد از روغن در بیارین و توی ظرف بذارین و پودر قند بپاشین روش و با خامه و گردو تزئین کنین
  5. می تونین بعد از آماده و خنک شدن روش خامه یا نوتلا (شکلات صبحانه) بمالین و یکی دیگه روش بذارین و با عسل و میوه های تازه یا کمپوت سرو کنین
  6. با شیر میتونین واسه صبحانه یا عصرانه بچه ها آماده کنین….مطمئنم که خیلی دوست دارن.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا