دسته‌بندی نشده

گوشت راسته کبابي

Imageمواد لازم :

گوشت راسته گوساله 1000 گرم
عسل 1 قاشق سوپخوري
پياز 1 قاشق سوپخوري
ادويه 0.25 قاشق مرباخوري
سس چيني 1 قاشق سوپخوري
سس چيني 2 قاشق سوپخوري
سير 1 عدد

طرز تهيه :

گوشت راسته را در ظرف پيرکسي قرار دهيد. باقي مواد را در کاسه اي با هم مخلوط کرده و روي گوشت بريزيد و بمدت 20 دقيقه در فر با حرارت بالا بپزيد سپس شعله آن را کمتر کرده و بمدت 20 دقيقه ديگر در فر با حرارت متوسط بپزيد تا بپزد و ضمن سرخ شدن گاهي آن را چرب کنيد.
همچنين بدانيد سس چيني مخلوط مواد فوق است : لوبيا ، سير و پياز پوره شده .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا