دسته‌بندی نشده

گردو پلو | ۴ مرحله برای تهیه گردو پلو پر خاصیت

دستور پخت گردو پلو مجلسی و خوشمزه

گردو پلو یک غذای سالم و مقوی است که با گردو و گوشت یا مرغ و مخلفاتی مانند زرشک، زعفران و ... درست می‌شود. با دلگرم همراه شوید .

گردو پلو | ۴ مرحله برای تهیه گردو پلو پر خاصیت

گردو پلو : آموزش طرز تهیه گردو پلو مقوی و خوشمزه

  • برنج : ۴ پیمانه
  • روغن : به مقدار لازم
  • پیاز داغ : ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو : ۳۰۰ گرم
  • گوشت مغز ران : ۳۰۰ گرم
  • زعفران و زرشک : برای تزیین

طرز تهیه گردو پلو

  1. ابتدا گوشت را به صورت قیمه ای خرد کرده و با یک پیمانه آب بپزید.
  2. در این فاصله گردو را در آب خیس کرده و پوست رویه گردو را جدا کنید. و بعد در کمی روغن و زعفران تفت دهید.
  3. برنج را مثل همیشه آبکش کرده و دم بگذارید. وقتی که برنج دم کشید در دیس بکشید.
  4. یک لایه گردو و یک لایه گوشت و پیاز داغ بریزید و روی برنج را با برنج زعفرانی و کمی زرشک تزیین کرده، نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید :

پتله پلو | طرز تهیه پتله پلو در ۲ مرحله

۲ روش سنتی برای پخت زیره پلو : زیره پلو با گوشت و ساده

دستور پخت کدو پلو غذایی محبوب مازندرانی

آموزش پخت باقالی پلو با ماهیچه شیک و مجلسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا