دسته‌بندی نشده

یک غذای هندی ؛پاکوره برنج

پاکوره جزء دسته فینگر فودها می باشد.


مواد لازم:


1 فنجان برنج پخته سرد شده( میتونید از باقی مونده چلو استفاده کنید)
1/2 فنجان پیاز ریز خوردشده
1/2 ق چ فلفل قرمز
2 سانت زنجبیل رنده شده
1/4فنجان گشنیز خورد شده
1/2 ق چ زیره سبز
1/2 ق چ ریره سیاه
1/2 ق چ تخم گشنیز
1/4 ق چ زردچوبه
کمی آنقوزه
5 ق غ آرد نخودچی
5-6 ق غ آب
نمک
روغن برای سرخ کردن

یک غذای هندی ؛پاکوره برنج

یک غذای هندی ؛پاکوره برنج

طرز تهیه:

برای این دستور بهتره از برنج شفته و نرم استفاده کنیم. حتما” هم سرد باشه و بهتره مونده باشه.
برنج رو در کاسه ای میریزیم و با دست له میکنیم. بقیه مواد جز آب و روغن رو با برنج مخلوط می کنیم.
تمام مواد رو مخوط می کنیم و 10 دقیقه صبر می کنیم تا آب پیاز به خورد مواد بره .
بعد کم کم آب رو به مقدار لازم اضافه می کنیم .خوب مخلوط می کنیم.
خمیر رو قاشق قاشق در روغن داغ سرخ می کنیم.
وقتی یک طرف پاکوره ها سرخ شد برشون میگردونیم.
با سس سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا