دسته‌بندی نشده

کیک گوشت

کیک گوشت

کیک گوشت

مواد لازم جهت تهیه خمیر:

-*- تخم مرغ 4 عدد
-*- ماست 1لیوان
-*- آرد الک شده 2 لیوان
-*- روغن مایع 1/2 لیوان
-*- بکینگ پودر 2 ق مرباخوری
-*- نمک و فلفل به میزان لازم

مواد میانی :

-*- پیاز درشت 1 عدد
-*- گوشت چرخ کرده 250-300 گرم
-*- قارچ به میزان دلخواه
-*- فلفل دلمه به دلخواه
-*- فلفل و نمک و ادویه به میزان لازم
-*- رب گوجه 1 ق غذاخوری
-*- پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید ، سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط کنید. مایه نسبتا ” سفتی مثل شکل زیر بدست میاد.

طرز تهیه مواد میانی:

پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید. در واقع سس لازانیا درست کنید.

کف یک قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید.نصف خمیر رو بریزیدتوی قالب.مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید. بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید و روی خمیر رو با پنیر پیتزا بپوشونید.

فر ر از قبل گرم کنید.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار بدید تا خمیر خوب بپزه و تا حدی پف کنه.
اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد بعد اونو به ظرفتون انتقال بدید و روشو با هرچیزی که خواستید تزئین کنید.نوش جان

منبع : آشپزخانه من

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا