دسته‌بندی نشده

آموزش طرز تهیه کیک گوشت مجلسی و خوشمزه با تزیین

دستور پخت کیک گوشت یک غذای عالی

مواد لازم برای خمیر کیک گوشت

  • تخم مرغ : 4عدد
  • ماست :1لیوان
  • روغن زیتون : یک فنجان
  • آرد : 1و نیم لیوان
  • بیکینگ پودر : 2ق چ خ
  • نمک :1ق چ خ
  • فلفل : مقداری

برای تهیه کیک گوشت با دلگرم همراه شوید.

مایع گوشتی داخل کیک گوشت

  • از هر مخلوطی میشه استفاده کرد,مایع ماکارونی,مایه مرغ و..مقدار 2لیوان از مایه گوشتی برای کیک لازمه
  • پیاز 1عدد بزرگ
  • روغن ,نمک ,ادویه جات به مقدار کافی
  • رب گوجه 1قاشق
  • گوشت چرخ کرده 400گرم
  • فلفل دلمه 1عدد
  • ذرت 1فنجان
  • قارچ به مقدار لازم

کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت

  1. برای تهیه خمیر کیک ابتدا تخم مرغ,روغن,نمک و ادویه جات رو با همزن برقی میزنیم تا کاملا مخلوط بشه
  2. ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و مواد را با هم مخلوط میکنیم.
  3. آرد را الک کرده و به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط کرده,مایه نسبتا سفتی به دست میاد.
  4. مایه گوشتی آماده شده را کنار گذاشته.
  5. قالب رو چرب میکنیم و به صورت لایه لایه از مواد به اضافه پنیر پیتزا استفاده میکنیم.
  6. کف قالب از خمیر ریخته و بعد مقداری پنیر پیتزا, و به مقدار کافی از مایه گوشتی و بعد خمیر و به همین ترتیب از مایع گوشتی اضافه کرده
  7. کیک را به مدت 1ساعت در دمای 180درجه قرار داده تا خمیر کامل طلایی و پخته شود بعد از 1ساعت با استفاده از خلال دندان از پخت خمیر اطمینان حاصل فرمایید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

نوشته های مشابه

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا