دستهبندی نشده
آموزش طرز تهیه کیک گوشت مجلسی و خوشمزه با تزیین
دستور پخت کیک گوشت یک غذای عالی
مواد لازم برای خمیر کیک گوشت
- تخم مرغ : 4عدد
- ماست :1لیوان
- روغن زیتون : یک فنجان
- آرد : 1و نیم لیوان
- بیکینگ پودر : 2ق چ خ
- نمک :1ق چ خ
- فلفل : مقداری
برای تهیه کیک گوشت با دلگرم همراه شوید.
مایع گوشتی داخل کیک گوشت
- از هر مخلوطی میشه استفاده کرد,مایع ماکارونی,مایه مرغ و..مقدار 2لیوان از مایه گوشتی برای کیک لازمه
- پیاز 1عدد بزرگ
- روغن ,نمک ,ادویه جات به مقدار کافی
- رب گوجه 1قاشق
- گوشت چرخ کرده 400گرم
- فلفل دلمه 1عدد
- ذرت 1فنجان
- قارچ به مقدار لازم
طرز تهیه کیک گوشت
- برای تهیه خمیر کیک ابتدا تخم مرغ,روغن,نمک و ادویه جات رو با همزن برقی میزنیم تا کاملا مخلوط بشه
- ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و مواد را با هم مخلوط میکنیم.
- آرد را الک کرده و به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط کرده,مایه نسبتا سفتی به دست میاد.
- مایه گوشتی آماده شده را کنار گذاشته.
- قالب رو چرب میکنیم و به صورت لایه لایه از مواد به اضافه پنیر پیتزا استفاده میکنیم.
- کف قالب از خمیر ریخته و بعد مقداری پنیر پیتزا, و به مقدار کافی از مایه گوشتی و بعد خمیر و به همین ترتیب از مایع گوشتی اضافه کرده
- کیک را به مدت 1ساعت در دمای 180درجه قرار داده تا خمیر کامل طلایی و پخته شود بعد از 1ساعت با استفاده از خلال دندان از پخت خمیر اطمینان حاصل فرمایید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی