دسته‌بندی نشده

کباب کبک

Imageمواد لازم :

گوشت كبك 1200 گرم

آب ليموترش 2.5 فنجان

پياز خام خلال شده 3 عدد

روغن زيتون 0.5 فنجان

كرفس خرد شده قدري

جعفري شاخه اي قدري

فلفل قدري

نمك قدري

طرز تهيه :

کبک يکي از پرندگاني است که داراي گوشت لطيف و بسيار نرم است و بهترين خوراک آن بطريق کباب است ، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست ، ضمنا نسبت به قرقاول نيز فراوانتر است و در پائيز و زمستان که موقع شکار آن است بيشتر يافت مي شود . در هر حال ما طريقه کباب کردن آنرا ذيلا شرح ميدهيم .

پرهاي کبک را بدقت ميگيريم و پرهاي ريز باقيمانده را بدقت مي سوزانيم ، بعد آنرا بدقت مي شوئيم و خشک مي کنيم و گوشت آنرا مثل کباب جوجه قطعه قطعه مي نمائيم و در آب ليمو و روغن زيتون ميخوابانيم ، بعد قطعات آنرا بطوريکه سينه ها و رانها جدا باشند به سيخ مي کشيم ابتدا رانها را روي آتش کمي برشته ميکنيم

بعد سينه ها را روي آتش ميگذاريم و با حرارت ملايم آنها را برشته مي سازيم و سيخ خا را مرتب پشت و رو مي کنيم و از سس روغن زيتون و آب ليمو مرتبا روي قطعات کبک ميدهيم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اينکه مغز آن خشک گردد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا