دسته‌بندی نشده

چیپس ترتیلا : روش تهیه چیپس ذرت

دستور پخت ترتیلا یا چیپس ذرت

علاوه بر نون ترتیلا چیپس ترتیلا هم خیلی طرفدار داره و درست کردنش هم اصلا سخت نیست و در این مطلب طرز تهیه اش رو بهتون میگم تا یه چیپس خونگی خوشمزه و لذیذ هم داشته باشین. این چیپس رو میتونید به همراه سس سالسا به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. با دلگرم همراه شوید.

چیپس ترتیلا : روش تهیه چیپس ذرت

طرز تهیه چیپس ذرت خانگی ترد و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه چیپس ذرت

  • آرد ذرت 60 گرم
  • نشاسته ذرت 60 گرم
  • آرد گندم یا قنادی 50 گرم
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
  • پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
  • جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم

طرز تهیه چیپس ذرت

  1. ابتدا شیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا صاف و یکدست شود، سپس به تناوب آرد گندم و آرد ذرت را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  2. سپس تخم مرغ، نمک و سبزی خشک و چاشنی های دلخواه را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود.
  3. روغن را در ظرف مناسب و گود روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود، قالب نان پنجره ای را نیز درون روغن می گذاریم تا داغ شود.
  4. و سپس در مخلوط چیپس فرو می کنیم و مجددا در روغن قرار می دهیم تا چیپس از قالب جدا شود و اندکی زمان می دهیم و 2 طرف آن را جابجا می کنیم تا خوب سرخ شود.
  5. و سپس از ظرف خارج کرده روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود و همین طور ادامه می دهیم تا مایه چیپس تمام شود.
  6. سپس با سس های دلخواه سرو می کنیم.

سایر نکات برای تهیه این چیپس

  • این چیپس ها رو دقیقا همانند نان پنجره ای با قالب مخصوص نان پنجره ای سرخ می کنیم.
  • این چیپس ها خیلی فوری و زود سرخ می شوند پس حواستان باشد روی حرارت زیاد که قرار می دهید بلافاصله که دیدید رنگ آن تغییر می کند سریعا پشت و رو کنید تا 2 طرف آن کامل سرخ شود و سپس از روغن خارج کنید تا خیلی تیره نشود و نسوزد.
  • میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت 60 گرم هست که تقریبا معادل 8 قاشق غذاخوری می شود.
  • میزان آرد گندم یا قنادی 50 گرم می شود تقریبا حدود 6 قاشق غذاخوری.
  • تمامی ادویه ها دلخواه هستند می توانید اضافه کنید و اگر مایل نیستید می توانید تنها از نمک استفاده کنید.
  • برای خوشرنگ تر شدن چیپس ها می توانید 1 قاشق مرباخوری زردچوبه یا مقداری زعفران یا حتی برای مناسبت هایی مانند تولد بچه ها می توانید از رنگ خوراکی هم استفاده کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا