دستهبندی نشده
چیپس ترتیلا : روش تهیه چیپس ذرت
دستور پخت ترتیلا یا چیپس ذرت
علاوه بر نون ترتیلا چیپس ترتیلا هم خیلی طرفدار داره و درست کردنش هم اصلا سخت نیست و در این مطلب طرز تهیه اش رو بهتون میگم تا یه چیپس خونگی خوشمزه و لذیذ هم داشته باشین. این چیپس رو میتونید به همراه سس سالسا به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه چیپس ذرت خانگی ترد و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه چیپس ذرت
- آرد ذرت 60 گرم
- نشاسته ذرت 60 گرم
- آرد گندم یا قنادی 50 گرم
- شیر 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک به مقدار لازم
- پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
- پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
- جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم
طرز تهیه چیپس ذرت
- ابتدا شیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا صاف و یکدست شود، سپس به تناوب آرد گندم و آرد ذرت را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- سپس تخم مرغ، نمک و سبزی خشک و چاشنی های دلخواه را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود.
- روغن را در ظرف مناسب و گود روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود، قالب نان پنجره ای را نیز درون روغن می گذاریم تا داغ شود.
- و سپس در مخلوط چیپس فرو می کنیم و مجددا در روغن قرار می دهیم تا چیپس از قالب جدا شود و اندکی زمان می دهیم و 2 طرف آن را جابجا می کنیم تا خوب سرخ شود.
- و سپس از ظرف خارج کرده روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود و همین طور ادامه می دهیم تا مایه چیپس تمام شود.
- سپس با سس های دلخواه سرو می کنیم.
سایر نکات برای تهیه این چیپس
- این چیپس ها رو دقیقا همانند نان پنجره ای با قالب مخصوص نان پنجره ای سرخ می کنیم.
- این چیپس ها خیلی فوری و زود سرخ می شوند پس حواستان باشد روی حرارت زیاد که قرار می دهید بلافاصله که دیدید رنگ آن تغییر می کند سریعا پشت و رو کنید تا 2 طرف آن کامل سرخ شود و سپس از روغن خارج کنید تا خیلی تیره نشود و نسوزد.
- میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت 60 گرم هست که تقریبا معادل 8 قاشق غذاخوری می شود.
- میزان آرد گندم یا قنادی 50 گرم می شود تقریبا حدود 6 قاشق غذاخوری.
- تمامی ادویه ها دلخواه هستند می توانید اضافه کنید و اگر مایل نیستید می توانید تنها از نمک استفاده کنید.
- برای خوشرنگ تر شدن چیپس ها می توانید 1 قاشق مرباخوری زردچوبه یا مقداری زعفران یا حتی برای مناسبت هایی مانند تولد بچه ها می توانید از رنگ خوراکی هم استفاده کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی