دسته‌بندی نشده

پیتزا بروکلی با گوشت بوقلمون

مواد لازم :

پیتزا بروکلی با گوشت بوقلمون

یک سوم فنجان سس مایونز کم چرب
یک قاشق چای خوری خردل
نصف قاشق چای خوری فلفل
دو و نیم فنجان بروکلی خرد شده تازه
دو فنجان گوشت بوقلمون تکه تکه شده
یک فنجان پنیر خرد شده چدار
یک نان پیتزای سی سانتی متری

طرز تهیه :
در یک کاسه متوسط ، سس مایونز را با خردل و فلفل ترکیب کنید . کلم بروکلی ، گوشت بوقلمون و پنیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید . این مخلوط را روی نان پیتزا ریخت و به مدت 12 دقیقه با حرارت 425 درجه فارنهایت بپزید تا رنگ آن به قهوه ای متمایل شود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا