دستهبندی نشده
پودینگ هویج و برنج
مواد لازم :
هندوانه 12 عدد
برنج 0.75 فنجان
شكر 2 قاشق مرباخوري
چاشني هندي 1 قاشق سوپخوري
آب 3 فنجان
كره 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 3 عدد
نمك 1.5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
هويج ، برنج و نمک را مدت 20 دقيقه در آب گرم بپزيد تا نرم شود . سپس آن را تز آب جدا کرده و با فشار از يک الک بگذرانيد تا بصورت پوره در آيد .
سپس کره ، شکر و جوز هندي و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشيد آنگاه مخلوط را روي يک ظرف که قبلا با کره چرب شده است ريخته و اين ظرف را روي ديگچه پر از آب گرم که در يک اجاق 300 درجه حرارت قرار دارد مدت 45 دقيقه بگذاريد تا بپزد