دسته‌بندی نشده

پودینگ هویج و برنج

Image مواد لازم :

هندوانه 12 عدد

برنج 0.75 فنجان

شكر 2 قاشق مرباخوري

چاشني هندي 1 قاشق سوپخوري

آب 3 فنجان

كره 3 قاشق سوپخوري

تخم مرغ 3 عدد

نمك 1.5 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

هويج ، برنج و نمک را مدت 20 دقيقه در آب گرم بپزيد تا نرم شود . سپس آن را تز آب جدا کرده و با فشار از يک الک بگذرانيد تا بصورت پوره در آيد .

سپس کره ، شکر و جوز هندي و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشيد آنگاه مخلوط را روي يک ظرف که قبلا با کره چرب شده است ريخته و اين ظرف را روي ديگچه پر از آب گرم که در يک اجاق 300 درجه حرارت قرار دارد مدت 45 دقيقه بگذاريد تا بپزد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا