دسته‌بندی نشده

پلو سه رنگ

Imageمواد لازم :

بادمجان 6 عدد
فلفل قرمز 3 عدد
كنجد 1 قاشق سوپخوري
سير 1 عدد
پياز 2 عدد
آب تمر 0.5 فنجان
نارگيل 1 فنجان
زيره 1 قاشق سوپخوري
گشنيز 1.5 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
زردچوبه قدري
نمك قدري
روغن 3 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

بادنجان هاي وسط را بچهار قسمت تا نصف حجم طولي آن ، قاچ کنيد . نارگيل خشک کوبيده و سه عدد فلفل قرمز و يک قاشق زيره و يک قاشق خشخاش را بو بدهيد و سپس آنرا يکوبيد و عرق يکعدد سير با گشنيز سبز را گرفته با قدري فلفل و زرد چوبه و نمک مخلوط نموده و آنرا بمواد فوق بياميزيد .

ادويه جات فوق را در وسط بادنجان جاي دهيد و بادنجانها را با نخ ببنديد . دو سه دانه پياز را حلقه حلقه بريده با سه قاشق روغن در ديگ ريخته و بادنجانها را رويش بچينيد و کمي سرخش کنيد . پس از اينکه مختصري سرخ شد ، روي بادنجانها آب بريزيد تا بپزد .

وقتي که بادنجانها پخت ، نيم فنجان آب تمر غليظ روي آنها بريزيد تا روغن پس بدهد ، وقتيکه سر سفره ميبريد ، تخمها را باقيچي قطع کنيد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا