دسته‌بندی نشده

هويج پلو با مرغ

Imageمواد لازم :

برنج 1000 گرم
گوشت مرغ 1500 گرم
هندوانه 1500 گرم
شكر 200 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

برنج را خيس ميکنيم هويج را پوست مي کنيم از رنده درشت يا ماشين مخصوص رند ميکنيم که بشکل خلال نازک بشود. بعد هويج را با نصف از روغن کمي سرخ ميکنيم و شکر را در يک ليوان آبجوش حل ميکنيم داخل هويج ميريزيم ميگذاريم يکي دو جوش بزند مرغ را مي پزيم استخوانهاي آنرا ميگريم و آب مرغ را که بايد در حدود نصف ليوان باشد با 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن مخلوط ميکنيم و برنج را آبکش مي نمائيم و هويج آماده شده و مرغ را لاي پلو مي گذاريم

پلو را دم ميکنيم و پلو و مرغ را که کشيديم روي ديس را با برنج زعفراني و کمي خلال پسته و بادام تزيين مي کنيم و کمي کره يا روغن داغ کرده روي آن بدهيم . ممکن است دو ليوان خلال پرتقال يا نارنج تلخي گرفته با هويج مخلوط کنيم و روي پلو بريزيم .

در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست

طرز خيس کردن برنج بطريق زير انجام ميشود :
برنج را بدقت تميز ميکنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم بحدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملا محسوس باشد ميريزيم آب بايد 4 انگشت تقريبا بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد ، بعد بنسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي مي پيچيم روي برنج قرار ميدهيم

بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتيکه براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا