دسته‌بندی نشده

ناگت مخصوص گیاهخواران

مواد لازم:

سیب زمینی: 200گرم
اسفناج: 50گرم
هویج: یک دوم پیمانه
پنیر فتا: 100گرم
پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری
نمک، پاپریکا،‌ پودر سیر: به میزان لازم
نخود فرنگی: یک چهارم پیمانه
سس پستو: یک قاشق سوپ خوری
ذرت:‌یک دوم پیمانه
پودر سوخاری:‌به میزان لازم

ناگت مخصوص گیاهخواران

روش تهيه:

1 – سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید.

2 – هویج را نیز در آب پخته و سپس پوره نمایید.

3 – نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند.

4 – سپس باقی مواد شامل پیاز داغ و هویج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنیرفتا را بیفزایید. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نمایید.

5 – همه مواد را با هم بگذارید تا یک دقیقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا کاملا همگن و یکدست شوند.

6 – سپس به آن ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مواد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.

7 – سپس مواد را در دست به شکل مربع درآورده و در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا