دسته‌بندی نشده

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری و مزایا و معایب آن

شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری موضوع مورد بحث ماست. کشور ترکیه به سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در املاک و مستغلات یا سپرده بانکی آن کشور را نمایند، حق اقامت، شهروندی و پاسپورت دوم اعطا می کند.

مسیر سرمایه گذاری بانکی در ترکیه برای سرمایه گذاران آن کشور جذاب است. مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری از طریق افتتاح یک حساب بانکی در ترکیه به ارزش 500.000 دلار می باشد که فرد باز کننده حساب یا همان سرمایه گذار تا 3 سال حق برداشت از این مبلغ را ندارد و این مبلغ می بایست به صورت ثابت در سپرده بانکی باقی بماند.

نکته جالب این قضیه در این است که سرمایه گذاری از این طریق می تواند به لیر ترکیه یا دلار آمریکا باشد. این امر خود ریسک ناپایدار ارز از طریق سرمایه گذاری در املاک و مستغلات ترکیه را از بین می برد.

سرمایه گذاری از این طریق نه تنها موجب حفظ وجوه نقدینگی می شود، بلکه حق شهروندی دوم را نیز به سرمایه گذاران با صرف کمترین هزینه ممکن بر اساس رتبه بندی بازار سرمایه گذاری می دهد.

با در دست داشتن گذرنامه ترکی اجازه سفر بدون روادید (یا همان ارائه پاسپورت در بدو ورود) به 114 کشور دنیا امکان پذیر می شود. همچنین حق شهروندی ترکیه امتیاز دیگری که دارد این است که ویزای آن، امکان دسترسی به کلیه کشورهای اروپایی را ممکن می سازد.

مبالغ سرمایه گذاری از هر طریق می تواند هزینه های متفاوتی را در بر داشته باشد، مثلا هزینه سرمایه گذاری به صورت سپرده بانکی به مبلغ 500.000 دلار و هزینه سرمایه گذاری از طریق دیگر روش های سرمایه گذاری همچون خرید سهام شرکت های ترکی یا اوراق قرضه دولتی نیز به ارزش 500.000 دلار می باشد.

در صورت برآورده کردن یکی از شرایط بالا توسط سرمایه گذار، تابعیت ترکیه پس از 6 – 3 سال به فرد اعطا می شود، که طی این مدت متقاضی می بایست به مدت 3 سال سرمایه گذاری مستمر در یکی از بخش های سرمایه گذاری ترکیه داشته باشد.

بهترین سرمایه گذاری در ترکیه/ اخذ پاسپورت ترکیه با سرمایه گذاری

انواع روش های مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

1. سرمایه گذاری در ترکیه از طریق ثبت شرکت و کار آفرینی

سرمایه گذاری در ترکیه از طریق ثبت شرکت و کار آفرینی دارای شرایط و ضوابطی است که اگر مطابق با اصول آن اقدام گردد می تواند منجر به اخذ اقامت و در نهایت تابعیت کشور ترکیه گردد.

بر اساس ماده 12 قانون شماره 5901 که در تاریخ 28 ژوئن 2016 اعلام شد و ماده 31 قانون 6458، با سرمایه گذاری در محدوده و مبالغ تعیین شده توسط دولت ترکیه، افراد می توانند موفق به اخذ اقامت گردند.

سرمایه گذاری در ترکیه از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی زمانی منجر به اخذ اقامت ترکیه می گردد که شامل یک طرح تجاری قوی بوده و مورد تأیید وزارت صنایع و تکنولوژی قرار گیرد.

سرمایه اولیه شرکت در ابتدا حداقل باید 10.000 لیر ترکیه یا معادل 2.600 دلار آمریکا باشد، و وزارت کار و امور اجتماعی تأیید نماید که برای حداقل 50 نفر از شهروندان کشور ترکیه اشتغال زایی نماید.

سرمایه گذاری در ترکیه از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی چنان چه گفته شد به آسانی امکان پذیر نمی باشد و افرادی که یک طرح تجاری قوی و پشتوانه مالی خوب داشته باشند، موفق می شوند.

مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت

2. سرمایه گذاری در ترکیه از طریق خرید ملک

سرمایه گذاری در ترکیه از طریق خرید املاک و مستغلات نیز امکان پذیر می باشد که با توجه به قوانین تغییر یافته در سپتامبر سال 2018، آسان تر نیز شده است.

تا قبل از تغییر قوانین ترکیه در سال 2018 حداقل مبلغ سرمایه گذاری در ترکیه در بخش املاک و مستغلات 1.000.000 دلار آمریکا بود، اما در حال حاضر جهت حمایت و استقبال از سرمایه گذاری خارجی این مبلغ به 250.000 هزار دلار آمریکا کاهش پیدا کرده است.

در حال حاضر سرمایه گذاری در ترکیه در بخش املاک به موجب انتشار قانون جدید در روزنامه مورخ 18 سپتامبر 2018، اگر ملکی به ارزش 250.000 دلار آمریکا یا معادل لیر آن که مورد تأیید وزارت شهرسازی قرار بگیرد می تواند منجر به اخذ اقامت کشور ترکیه گردد.

یکی از شروط اخذ امامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری در ملک این است که اجازه فروش آن را تا 3 سال ندارید.

مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک

3. سرمایه گذاری در ترکیه در اوراق قرضه دولتی، سهام و سپرده بانکی

سرمایه گذاری در ترکیه از طریق خرید اوراق قرضه دولتی، سهام و سپرده بانکی دارای شرایط و ضوابط عمومی می باشد که اگر رعایت شود می تواند منجر به اخذ اقامت و در نهایت تابعیت ترکیه گردد.

سرمایه گذاری در ترکیه در اوراق قرضه دولتی با حدقل مبلغ 500.000 دلار یا معادل لیری آن که توسط وزارت خزانه داری و امور مالی کشور ترکیه تأیید گردد، امکان پذیر می باشد. در این روش اوراق قرضه دولتی را حداقل تا 3 سال نمی توان به فروش رساند.

سرمایه گذاری در ترکیه از طریق خرید سهام صندوق سرمایه گذاری با حداقل مبلغ 500.000 دلار یا معادل لیری آن که توسط هیئت مدیره بازار سرمایه ترکیه مورد تأیید قرار گیرد با این شرط که حداقل 3 سال اجازه فروش ندارد.

سرمایه گذاری در ترکیه از طریق سپرده های بانکی مستقر در یکی از بانک های ترکیه با حداقل مبلغ 500.000 دلار یا معادل لیری آن، با این شرط که 3 سال حق برداشت ندارد و مورد تأیید اداره تنظیم بانکداری و بانک مرکزی ترکیه قرار گیرد امکان پذیر می باشد.

مهاجرت به ترکیه از طریق خرید اوراق قرضه/اقامت در ترکیه

مزایای مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

  1. با مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری در یک اقتصاد قوی و رو به رشد سرمایه گذاری خواهید کرد.
  2. در مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری تفاوت و تبعیضی بین سرمایه گذاران داخلی با سرمایه گذاران خارجی مشاهده نخواهید کرد.
  3. ترکیه کشوری با موقعیت توریستی بسیار بالاست و مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری منافع زیادی دارد.
  4. با مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری مالیات کمتری پرداخت می کنید؛ زیرا هزینه مالیات بر شرکت ها در ترکیه نسبت به کشورهای دیگر بسیار مناسب است.
  5. کشور ترکیه راه ارتباطی بین اروپا و آسیا است و با مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری به راحتی با اتحادیه اروپا و آسیا در ارتباط خواهید بود.
  6. مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری منجر به اقامت همراه با خانواده می شود.
  7. با مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری الزامی برای حضور دائمی در ترکیه نخواهید داشت و می توانید به کشور های دیگر رفت و آمد کنید.

معایب مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در ترکیه دارای معایبی نیز می باشد که به اهم موارد آن در ذیل اشاره می شود:

  1. عدم ثبات سیاسی در کشور ترکیه که در سال های اخیر هم شاهد آن بوده ایم که باعث ناامنی در بازار سرمایه نیز می شود.
  2. عدم استقلال کامل قوه قضائیه و قدرت ضعیف سیستم قضایی کشور ترکیه
  3. علی رغم اینکه کشور ترکیه در تلاش است تا خود را به سطح کشور های بزرگ و قدرتمند دنیا برساند اما در عمل شاهد عدم ثبات در این کشور می باشیم.
  4. مبالغ سرمایه گذاری در ترکیه بسیار بالاست که با همین مبالغ می توان به سرمایه گذاری در کشورهایی چون اتریش، پرتغال، یونان و… اشاره کرد.

آشنایی با مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه

راه های اخذ اقامت ترکیه با کمترین هزینه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا