دسته‌بندی نشده

مصرف امگا۳ از بروز سرطان پوست پیشگیری می‌کند

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اسیدهای چرب امگا۳ به عنوان یک عامل محافظتی برای پیشگیری از سرطان پوست است. مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: مواد مغذی در برنامه غذایی افراد می‌توانند روند پیشرفت بیماری‌ به خصوص سرطان را کاهش دهد.

وی گفت: امروزه یک سوم سرطان‌ها با رژیم غذایی در طول زمان ارتباط دارند. عوامل غذایی در بروز انواع سرطان‌ها نقش دارند و موادغذایی حاوی آنتی اکسیدان مانند چای سبز می‌توانند به پیشگیری از سرطان کمک کنند.
این متخصص تغذیه افزود: اسیدهای چرب امگا۳ ممکن است به عنوان یک عامل محافظتی ویژه برای پیشگیری از سرطان پوست مفید باشند. ملانوما می‌تواند بر اثر دریافت کم منابع ویتامین B6، کاروتنوئیدها و ایزوفلانوئیدها (پروتئین سویا) ایجاد شود.

مصرف امگا۳ از بروز سرطان پوست پیشگیری می‌کند

صفوی اضافه کرد: برای کاهش خطر ابتلا به سرطان پوست توصیه می‌شود که از غذاهای متنوع مصرف شود، خصوصاً یک رژیم سرشار از سبزی، میوه و غلات سبوس دار می‌تواند مفید باشد. وی گفت: مصرف غذاهای آماده، نمک سودشده، دودی شده و مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده می‌تواند بروز سرطان را افزایش دهد و افرادی که رژیم پرچرب و سرشار از چربی اشباع و ترانس مصرف می‌کنند، ۵ برابر بیشتر از افراد با مصرف متعادل چربی دچار سرطان می‌شوند.

این متخصص تغذیه افزود: مواد غذایی طبیعی ضد سرطان شامل میوه‌ها یا سبزی‌های سبزتیره، زرد، نارنجی، انگورقرمز، خانواده کلم، گوجه فرنگی، مرکبات، روغن های کانولا و زیتون، سیر، حبوبات، غلات کامل و ماهی است.

دکتر مرتضی صفوی متخصص تغذیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا