دسته‌بندی نشده

مزیت نخود برای تقویت و رشد کودک کم وزن

خواص نخود برای کودکان

مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین C موجود در نخود به تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان کمک می کند.
مقادیر بالای آهن و مس موجود در نخود برای درمان کم خونی در نوزادان و کودکان مفید است.
مقادیر بالای روی و منگنز موجود در نخود باعث تقویت و افزایش رشد مو در نوزادان و کودکان می شود.
کلسیم و ویتامین K موجود در نخود به بهبود رشد و تقویت استخوان ها در نوزادان و کودکان کمک می کند.

شما می توانید نخود را از سن ۸ تا ۱۰ ماهگی به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه کنید. (با مشورت قبلی پزشک)

خواص نخود برای کودکان

نخود که جزء خانواده حبوبات محسوب می‌شود دارای املاح، ویتامین و پروتئین‌ های متعددی از جمله نشاسته، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، روغن گیاهی، مس و ویتامین‌ هایی مانند ویتامین A،B1، B2 است.
بنابر این نخود دارای اسید آمینه‌های مختلف، ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار مفیدی است که می‌توانیم بگوییم نه فقط یک غذا بلکه دارو محسوب می‌شود.

در نخود ماده معدنی به نام سلنیوم وجود دارد که با سم‌زدایی بدن، خطر ابتلا به بیماری سرطان را کاهش می‌دهد و با درمان التهاب از رشد تومورهای سرطانی پیشگیری می کند.
در نخود فولات به فراوانی یافت می‌شود که نقش مهمی در سنتز و ترمیم دی‌ ان‌ ای دارد.
همچنین نخود مانع جهش دی‌ ان‌ ای شده و تولید سلول‌ های سرطانی را متوقف می کند.
فیبر موجود در این خوراکی خوشمزه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.
ایزوفلاون موجود در نخود مانع تکثیر سلول‌های سرطان سینه شده و ویتامین سی موجود در آن با رادیکال‌های آزاد در بدن مقابله می کند.

فواید نخود

نخود برای تقویت استخوان ها

نخود یک منبع سرشار از کلسیم، منیزیم، روی، فسفر و ویتامین کا بوده که برای رشد، تقویت و سلامت استخوان‌ ها ضروری می باشد و به حفظ ساختار استخوانی بدن کمک می‌کند. ویتامین های کا موجود در نخود باعث جذب بهتر کلسیم در بدن شده و خطر بروز شکستگی های استخوانی را کاهش می‌دهد.

در نخود آهن و روی به مقدار فراوان وجود دارد که برای تولید کلاژن ضروری بوده که از سلامت استخوان‌ها و غضروف‌ها محافظت می‌کند.

خواص نخود برای سلامت چشم

بتاکاروتن و روی موجود در نخود نقش بسیار مهمی در سلامت بینایی داشته و خطر بروز دژنراسیون ماکولا را کاهش می‌دهد.

خواص نخود برای کودکان

خواص ضد التهابی نخود

ویتامین آ ، سی ، ب 6، فیبر ، پروتئین ، منیزیم ، سلنیوم و آهن همگی در نخود وجود داشته و مصرف چهار وعده غذایی نخود در هفته احتمال بروز بیماری‌ های التهابی مختلف را کاهش می‌دهد.

حتماً بخوانید:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا