دسته‌بندی نشده

مرغ سوخاري با چاشني ليمو

Imageمواد لازم :

گوشت سينه مرغ بدون پوس 600 گرم
آب ليموترش 0.35 فنجان
شكر 2 قاشق سوپخوري
سس چيني 1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 3 قاشق مرباخوري
روغن 2 قاشق مرباخوري
آب مرغ 0.25 فنجان

طرز تهيه :

هر تکه سينه مرغ را به سه قسمت ببريد . آبليمو ، شکر و سس سويا را در کاسه اي با هم مخلوط کرده و روي قطعات مرغ بريزيد و بمدت 30 دقيقه کنار بگذاريد سپس آنها را خارج کرده و چاشني را نگه داريد . آرد ذرت را روي قطعات مرغ بپاشيد و آنها را تکان دهيد تا اضافي آرد بريزيد .

روغن را ماهيتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنيد و روي دستمال تميزي قرار دهيد تا روغن اضافي انها گرفته شود . مايتابه را تميز کنيد و چاشني اي را که نگه داشته بوديد در آن ريخته و آرد اضافي و آب مرغ را افزوده و به هم بزينيد تا مايع بجوشد و غليظ شود . آن را روي مرغها بريزيد و سرو نمائيد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا